HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Egész júliusban kódolatlanul érhető el a TLC adása a MinDig TV-n!

2015.07.08. 08:54 MinDigTV

A jó hírekből sosem elég, hiszen olyan ez a kódolatlan nyár, mintha sose lenne vége a meglepetéskínálatnak a MinDig TV-n. Bizony-bizony, újabb csatornát nézhetünk egy teljes hónapon keresztül teljesen ingyen. Hölgyek, figyelem, a TLC eláraszt minket a legizgalmasabb életmód- és divatműsorokkal, reality-kkel egész júliusban, garantáltan nem fognak unatkozni. Uraim, lehet, hogy úgy érzik, ezúttal nem Önöknek kedvezünk (ne felejtsék, hamarosan indul az M4 Sport!), érdemes lehet végignézniük a TLC műsorújságját és előzeteseit a MinDig TV Applikációban, egy-két program kifejezetten érdekesnek ígérkezik férfi szemmel is.

eskuvo_1.jpg

Ha nyár, akkor tudjuk, hogy folyamatosan érkeznek az esküvői meghívók barátainktól. Ha Önt is elkapta a lagzi-láz, feltétlenül ajánljuk a boldog párok nagy napjáról szóló számos esküvős műsort TLC-n. Egyik ezek közül a vasárnaponként 20:00-kor jelentkező Esküvői ruhák másképp sorozat, mely az alabamai exkluzív ruhatervező, Heidi Elnora munkáját követi nyomon. Heidi egyedi menyasszonyi ruhákat tervez, és egy sajátos “csináld magad” lehetőséget is kínál a menyasszonyoknak, akik megtervezhetik a ruhájukat úgy, hogy egy alap ruhához megfelelő kiegészítő darabokat adnak hozzá, és így a végeredmény egy igazán egyedi, gyönyörű, de lényegesen olcsóbb ruha lesz. Heidi számára mindegyik menyasszony külön egyéniség, és délvidéki természetéből fakadó szándéka, hogy különleges élményt adjon nekik, az egyik titka annak, amiért özönlenek szalonjába az ügyfelek.

eskuvo_2.jpg

A TLC csatorna munkatársai természetesen gondoltak a teltebb hölgyekre is, akik ugyanolyan nagy elvárásokkal készülnek a nagy napra, mint vékonyabb hölgytársaik. A reklámok, cikkek, a botok kínálata elsősorban (helytelenül) nem őket célozzák. Miután gondot jelentett neki, hogy saját esküvőjére márkás ruhát találjon teltkarcsú alkatához, Yukia Harris a testvérével, Yuneisiával együtt elhatározta, hogy változtatnak ezen a helyzeten. A Duci menyasszonyok című vadonatúj sorozat a Harris nővérek vállalkozását követi nyomon, akik mérettől függetlenül minden menyasszonynak segítenek abban, hogy megtalálják álmaik ruháját. Szalonjukat először édesapjuk házának alagsorában nyitották meg, ma már pedig mindent kínálnak a menyasszonyoknak, a flitterektől és szaténtól kezdve az organza anyagokig és különféle csipkékig. Rögtön az Esküvői ruhák másképp sorozat epizódjai után, vasárnaponként 21:00-kor.

Természetesen nincsen egybekelés ünnep torták nélkül - de a TLC adásaiban ebben a tekintetben is rengeteg ötletre lelhetünk a nagy napra!

torta.jpg

A Tortakirály Buddy Valastro Amerika egyik legismertebb és legsikeresebb cukrásza. Ő vezeti a Carlo's cukrászdát Hobokenben, New Jersey-ben, és irányítja a csapat munkáját, amelyben édesanyja, négy nővére és három sógora is dolgozik. A Tortakirály sorozat bemutatja, hogyan szeretné Buddy valóra váltani néhai édesapja álmát, hogy Carlo cukrászdája az egész országban fogalommá váljon. A sorozatban tanúi lehetünk annak is, ahogy számos látványos és egyedi esküvői torta és különleges sütemény születik. A szoros határidők miatt azonban nem is olyan könnyű nap mint nap együtt dolgozni családtagokkal. Mindent amit tortákról tudni érdemes hétköznaponként 17:00 órakor láthatjuk.

Természetesen sok más műsor is adásba kerül, a kínálat bőséges. Mi még biztosan visszatérünk némi kedvcsinálóval. 

Szólj hozzá!

Címkék: tlc kódolatlan hetek esüvői műsorok életmód magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr167609210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása