HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kedvenc tévém nélkül egy tapodtat sem!

2015.06.29. 12:19 MinDigTV

Évről évre ahogy szabadságra utazunk, komoly dilemmával kerülünk szembe: lesz-e ott TV, ahova utazunk, láthatjuk-e kedvenc sorozatunk következő epizódját, vagy sem? Vannak akik magukkal viszik saját készülékeiket, biztos, ami biztos strandon, sőt a medencében is a megszokott módon követik a sorozatokat. De nemcsak ez a probléma merülhet fel a szabadság idején, hanem az is, amikor kedvenc állataink távollétünkben átveszik a hatalmat, és kipróbálják, milyen a távkapcsolóval a kezükben és ropogtatnivalóval a szájukban a fotelunkból tévézni.

2-15.jpg

Úgy tűnik, hogy házi kedvencünk gyomorrontást kaphat a sok csemegétől, és mi a távolból csak azt remélhetjük, a szabink utánra marad nekünk is egy-két zacskó chips.

katzen-gucken-tom-und-jerry.jpg

Büszkék lehetnek cicáink Tomra, a rettenthetetlen macskára, és talán ők észre sem veszik, hogy Jerry az egér hányszor győzedelmeskedik a végtelen mennyiségű epizódok során a sokkal nagyobb óriás macska felett.

dogs-whose-best-friends.jpg

Szegény gazdi, biztosan hiányzom neki, hiszen ő most egy afrikai szafarin pörkölődik a napon a kutya melegben, én meg kénytelen vagyok itthon a barátaimmal a légkondicionált szobában a leeresztett redőny mögött nézni imádott sorozatomat. Küldök is neki egy sms-t, megnyugtatom, hogyha hazajön, elmesélem, mi történt ebben az epizódban. Kutya legyek, ha nem így lesz!

dogs-watching-tv.jpg

És mondd csak szomszéd, testvériesen megfelezzük, vagy pedig legyen inkább fele-fele? Azt hiszem mindkettőnknek elég lesz, de addig is amíg elugrom egy mérlegért, nehogy elkapcsold a csatornát!

television-station-beach.jpg

Félénk férfiaknak ajánljuk, akik nem mernek ismerkedni még a strandon sem, csak képernyőn keresztül merik szemlélni a fürdőruhás hölgyeket.

tv-on-the-beach.jpg

Lehet, hogy ezen a nyáron újra vetítik a Nagy Kékség című filmet? Ha megtudjuk, rögtön megírjuk! Szép nyarat, vidám kalandokat, és élménydús tévézést kívánunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr497582460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása