HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Van úgy, hogy parabolából van a kerítés is

2015.06.23. 14:00 MinDigTV

Nyáron mindig sokkal többet mosolygunk. No ehhez a gondolathoz szeretnénk mi is hozzátenni pár vidám képet!

Van úgy, hogy az erdőtől nem látni a fát. Azt gondoljuk, hogy az alábbi képen látható fanatikus parabola antenna gyűjtő, (vagy árus?) igazán megtett mindent, hogy bőséges áruválasztékkal várja  a mélyen tisztelt vásárlókat.

parabolabol_kerites_01.jpg

Rémlik, mintha magunk is olvastuk volna, Dzsingisz kán késői utódának azt a mozgalmát, melynek jelmondata az volt: parabola antennát minden jurtára! Mint látjuk a képen látható gyermek szülei már rendelkeznek a megfelelő méretű „tányérral.”

parabolabol_kerites_02.jpg

Nem tudjuk pontosan hány kamion mozog a világ útjain nap, mint nap, de természetesen mi is támogatjuk azon törekvésüket, hogy ők se maradjanak ki semmilyen nyári adásból. Persze ajánlatos lenne váltaniuk, ha nálunk járnak az ingyenes MinDig TV-re, és akkor eladhatják a régi parabolaantennát egy gyűjtőnek. Mint a képeken látszik akadnak ilyenek.

parabolabol_kerites_03.jpg

Mondhatjuk minimál design, vagy akár ideiglenes megoldásnak is, de úgy tűnik van új a nap alatt, akár a kéményre is el lehet helyezni a megfelelő méretű jelfogót.

parabolabol_kerites_04.jpg

Semmiképpen nem hagynánk ki a nyugdíjasok számára, ötletként átadott fényképet, melyről feltételezzük, hogy a ház asszonya a hintaszékből kiabálva irányítja a ház urát, merre mozdítsa a parabolát, hogy a megfelelő képminőség megjelenjen.

parabolabol_kerites_05.jpg

Amikor a járdán turistaként egy-egy közel-keleti városban sétálunk, nem is gondoljuk, hogy milyen mennyiségű parabola antenna került fel a lapos háztetőkre. Feltételezzük, van ettől sűrűbb parabolaerdő is.

parabolabol_kerites_06.jpg

Abban az esetben, ha nem azonos a gazdi és az eb ízlése a tévésorozatokat illetően, mindenképpen fontos hogy a kutyaház is kapjon egyedi lehetőséget!

parabolabol_kerites_07.jpg

Tanácstalanok vagyunk, ezért segítséget kérünk a blog olvasóitól, hogy igazi-e a felvétel vagy photoshoppolt, átalakított kép mutatja, hogy a felhőkarcolóra kagylóként telepedtek a parabola antennák. Ha igaz, akkor érdemes elmennünk egy kicsit sétálni, és közben arra gondolni, hogy a képzeletünknél mennyivel többet tud adni a valóság.

parabolabol_kerites_08.jpg

Forrás: http://www.funny-potato.com/satellite-television.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr397536328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása