HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az Óperenciás képernyőn innen

2015.06.12. 10:09 MinDigTV

Van úgy, hogy már minden kollégánk eljutott egy távoli földrész meleg tengerpartjára, csak mi tartjuk a frontot a jó kis légkondicionált irodánkban, vagy a biztonságos leeresztett redőnyű otthonunkban. Ehhez a vízióhoz szeretnénk pár televíziós megoldást javasolni, természetesen egy vidám nyár jeligére.

27404116_xl.jpg

Mi a távolból úgy gondoljuk, ilyen most a Földközi tenger partja, nem pattog benne labda, nem hallatszik semmilyen zaj, a legközelebbi szomszéd nyugágya is egy másik szigeten található, csak béke és nyugalom, no meg a hűs habok. Az egyedüli változatosságot a ritkán megjelenő és gyorsan eltűnő bárányfelhők,-  no meg az az öreg rák, aki lassan araszol a víz felé - jelentik.

9814850_xxl.jpg

Hát igen, a tenger digitális íze.

Ilyennek képzeljük, amikor a nagyfőnök elküld  minket egy nagyon fontos tárgyalásra egy nagyon szép szigetre, ahol természetesen mi egy pálmafa alatt ülünk, és csendesen készül mögöttünk a cég által finanszírozott sokadik koktélunk. Fontos, csak akkor álmodjunk ébren, ha a főnök kiment ebédelni!

6675533_l.jpg

Azon blog olvasóinknak javasoljuk, akik tornából fel voltak mentve, és falják Churchill híres mondását: „Csak semmi, ami a sporttal kapcsolatos!” Sokan azt mondják ez a világ legismertebb antisport megnyilatkozása, ami azért is meggondolandó, hiszen a brit államférfi 9 év híján 100 évig élt! Már az is lehet, hogy ez a mondás is egy urbános legenda része. Tehát adott az óceán, amelyen mi egy képzeletbeli szörfön hasítjuk a habokat, természetesen vastagon bekenve, 167 faktoros napolajjal és cápariasztóval.

38250358_xxl.jpg

És megragadnánk a lehetőséget, egy jó kis ajánlatra, ha mégis eljutunk melegebb éghajlatra,csodálatos magyar tenger partjára,  a MinDig TV applikáció segítségével nem maradunk le semmi fontosról!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr397536304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása