HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Falco - zsaru a múltból

2015.03.10. 11:58 MinDigTV


Kedd 22:00 | AXN

A rendőrség egy csónakban fiatal lány holttestére bukkan. A vizsgálat során kiderül, hogy az áldozat nem más, mint az elvileg már 18 éve halott Clara Benetti. A lányt két évtizede egy sorozatgyilkos, a jelenleg börtönbüntetését töltő Michel Drouet ölte meg. Talán ő lehet a kulcsa a különös bűnügyi esetnek...

falco.jpg

A sorozatról:
1991-et írunk. A 24 éves detektív, Alexander Falco jól érzi magát a bőrében: teljes az élete, mindene megvan, amire valaha is vágyott. Szerető feleségével a francia fővárosban él. Épp most született meg gyermeke, és a lehető legizgalmasabb helyen, a párizsi rendőrségnél dolgozik. Egyik nap azonban egy balul sikerült akció során fejbe lövik. Amikor újra kinyitja a szemét, már 2013-at írunk, és Alex körül minden megváltozott. Hősünk lassanként megtalálja helyét az új felgyorsult világban, még rendőri egységéhez is visszatér dolgozni. Balesete emlékei azonban nem hagyják nyugodni, ezért magánnyomozásba kezd egykori támadói után. A második évadban Falco ismét szembenéz az alvilág bűnözőivel, és tovább kutatja saját titokzatos balesetének körülményeit. Hamarosan különös dolgokat tud meg a múltjáról. Az évad során nyomozónkat súlyos személyes veszteség is éri.

rendező: Alexandre Laurent
forgatókönyvíró: Stéphane Carrié
operatőr: Marc Falchier
zene: Alexandre Fortuit
producer: Stéphane Marsil
vágó: Ludivine Saes

szereplő(k):
Sagamore Stévenin
Clément Manuel
Tomislav Mitrovic
Alexia Barlier
Mathilde Lebrequier

Korhatár: 15


Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi AXN Falco - zsaru a múltból

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr247256619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása