HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Élet az amisokkal 5. rész

2015.03.04. 10:39 MinDigTV


Március 4. 23:30 | M1

Ez az első alkalom, hogy egy szigorú szabályok szerint élő amis közösség megnyitotta otthonait egy csapat idegen fiatal előtt. Hat angol tini azért utazott hat hétre Ohioba, Pennsylvániába, hogy mobiltelefonjukat, party-életüket maguk után hagyva megtapasztalják az amisok egyszerű, de kemény életét. A külsőségeken és az életforma váltáson kívül az volt számukra a legnagyobb kihívás, hogy megtudják, mit is jelent a valódi individualitás. Ezidáig még egy amis közösség sem nyílt meg ilyen módon a nyilvánosság előtt, hiszen ők is aktív részesei voltak a forgatásoknak, s mindezzel az volt a céljuk, hogy megismertessék korlátokkal teli életük szépségeit a világgal.

Élet az amisokkal

A vidéki Pennsylvania az amis gazdálkodó közösségek központja. Itt mindent régimódian végeznek, mindent a lovak erejére bíznak. Így gazdálkodik itt 40 holdon a Zook család is. Kukoricát, babot, paradicsomot és tököt termelnek. A hat angol fiatal most hozzájuk érkezik meg a legnagyobb dologidőben: a betakarítás folyik. A fiúk a bálák pakolásában bizonyíthatják rátermettségüket. A lányokat arra figyelmeztetik, hogy a ruhájuk rendesen leérjen, nehogy a fiúk vagy bárki más belásson alájuk. Charlotte úgy tűnik, keresi az útját és szeretne többet tudni Istenről.

rendező: Wendie Ottewill
operatőr: Johann Perry
producer: Wendie Ottewill


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: dokumentumfilm M1 MinDig TV Élet az amisokkal

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr937239719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása