HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Életem a szörf

2015.02.26. 09:59 MinDigTV


M1 – február 26., csütörtök, 20:30

A film megtörtént esetet dolgoz fel. Bethany Hamilton történetét Sean McNamara vitte filmre a gyönyörű Hawaii szigeteken. A fiatal lány két megrögzött szörfös gyermekeként született. Nem is folyhat más az ereiben, mint sós víz. Azt mondják, hogy ott van az otthonunk, ahol a szívünk.

Fotó MTVA Filmfőszerkesztőség

Bethany-nak mindezt az óceán és a nap melege jelenti. Kislány kora óta profi szörfös szeretett volna lenni, ez a sport lett a szenvedélye, az élete. Ám egy nap a semmiből egy tigriscápa bukkan elő és leharapja a fiatal lány bal karját. De Bethany nem omlik össze, fél karral is mindent megtesz azért, hogy újra a hullámok között hasíthasson és indulhasson a bajnokságban. A 2004-ben több százezer halálos áldozatot követelő cunami után Thaiföldre, Phuket szigetére utazik, hogy önkéntesként segítsen a helyreállításban. Ekkor döbben rá, hogy az ember többet is veszíthet a végtagjánál. Ráébred, hogy a szeretet erősebb és hatalmasabb minden szökőárnál és félelemnél. A bajban mindvégig mellette áll a családja, szülei és két bátyja, illetve a legjobb barátnője is, de elképesztő kitartása és megingathatatlan hite nélkül nem sikerült volna a visszatérés. Élete legmélyebb hullámvölgye után újra a legmagasabb hullámhegyen lovagolhat, mert ne felejtsük, hogy a vég csupán a kezdet…

Életem a szörf – M1 – február 26., csütörtök, 20:30

Bethany szerepében AnnaSophia Robbot láthatjuk, édesanyját Helen Hunt, míg édesapját Dennis Quaid alakítja. Megható történet a kitartásról, a hitről, és a szeretet erejéről.

rendező: Sean McNamara
forgatókönyvíró: Sean McNamara
operatőr: John R. Leonetti
zene: Marco Beltrami
producer: David Brookwell
látványtervező: Rusty Smith
vágó: Jeff Canavan

szereplők:
AnnaSophia Robb (Bethany Hamilton)
Helen Hunt (Cheri Hamilton)
Dennis Quaid (Tom Hamilton)
Lorraine Nicholson (Alana Blanchard)
Kevin Sorbo (Holt Blanchard)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Helen Hunt Dennis Quaid Életem a szörf

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr207221307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása