HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Élet az amisokkal - 3. rész

2015.02.18. 08:55 MinDigTV


Február 18. 23:30 | M1

3. rész
A fiatalok ezen a héten az Ohio állambeli Berlinbe mennek, ahol együtt gazdálkodnak majd a legkeményebben dolgozó amisokkal. A fiúk Lloyd Millernél és családjánál szállnak meg, akik egy tejgazdaságot vezetnek. Száz tehenük van és tizenöt órát dolgoznak minden nap, a hét hat napján. A fiataloknak még mindig új egy kicsit a szituáció, hiszen eddig minden idejüket a csavargás és partikra járás töltötte ki. Néhányukban azonban feltámadt a vágy, hogy olyasmire áldozzanak időt, ami valóban érdekli őket.

Élet az amisokkal

Ez az első alkalom, hogy egy szigorú szabályok szerint élő amis közösség megnyitotta otthonait egy csapat idegen fiatal előtt. Hat angol tini azért utazott hat hétre Ohioba, Pennsylvániába, hogy mobiltelefonjukat, party-életüket maguk után hagyva megtapasztalják az amisok egyszerű, de kemény életét. A külsőségeken és az életforma váltáson kívül az volt számukra a legnagyobb kihívás, hogy megtudják, mit is jelent a valódi individualitás. Ezidáig még egy amis közösség sem nyílt meg ilyen módon a nyilvánosság előtt, hiszen ők is aktív részesei voltak a forgatásoknak, s mindezzel az volt a céljuk, hogy megismertessék korlátokkal teli életük szépségeit a világgal.

rendező: Wendie Ottewill
operatőr: Johann Perry
producer: Wendie Ottewill


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: dokumentumfilm M1 Ohio MinDig TV Élet az amisokkal

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr377185163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása