HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Cédrusliget 2. évad

2015.02.11. 11:54 MinDigTV


Február 11. 20:30 | M1

Debbie Macomber bestseller regénysorozata nyomán - Cédrusliget - egy új amerikai tévéfilmsorozat, amely a Városi Bíróság ügyei és Olivia Lockhart (Andie MacDowell) bírónő szakmai és magánélete körül forog.

Andie MacDowell

II/8. rész: Titkok és hazugságok - február 11. szerda, 20:30
Grace mégis megtartja a házát. Újra feltűnik Cédrusligeten Will és meglepő dolog derül ki róla. Luke bocsánatot kér Justine-tól a csók miatt. Cecilia szeretné, ha Iannel örökbefogadnának egy kisbabát. Jack interjút készítene Luke-kal a háborús trauma kapcsán, de a fiú nehéz eset. Eric felfedezi, hogy Warren cégéhez nagyobb mennyiségű kiszámlázott építőanyag nem érkezett meg. Közeleg az 1 éves évfordulója annak, hogy Jack letette az italt, azonban erről először nem hajlandó beszélni sem Oliviának, sem a terápiás csoportnak. Olivia a szemére veti, hogy Jeriről is titkolózik. Justine végre úgy érzi, hogy eldöntötte, mihez is szeretne kezdeni...


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 Andie MacDowell Cédrusliget

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr227161101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása