HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Tétova félrelépők

2015.02.10. 09:29 MinDigTV


Duna - Február 10. kedd, 21:15

Adam és Mary több évtizedes házasságban élnek. Egyikük életműdíjat kap eddigi munkásságáért, a másik aggódva figyeli szarkalábait. A középkorúak kapuzárási pánikja mindkettejüket eléri, s ugyanazokat a kérdéseket teszik fel, mint a legtöbb korukbeli, aki szembesül az idő múlásával.

Isabella Rossellini

Vajon hátralévő életüket egymással képzelik el? Még mindig él a szerelem, a szenvedély a másik iránt? Lehet-e, kell-e valamit tenni az öregedés ellen? És ami a legfontosabb, feltétel nélkül bízhatnak a másikban, jóban-rosszban? A férj és feleség ellentétes módon igyekszik válaszokat keresni kérdéseire, Adam (William Hurt) egykori hírneve és fiatalsága után ácsingózik, Mary (Isabella Rossellini) pedig kilépve a háziasszonyszerepből, esetlen fitneszkísérletéből, hódító szemek kereszttüzébe kerül. Ügyetlen próbálkozásaik mentén lassan megtudják, hogy életük szerelme iránt még mindig megvan-e a régmúlt izzás. A Tétova félrelépők melegszívű romantikus vígjáték a hétköznapi szerelemről, az érzelmek hullámzásáról, s döntéseink következményéről - világsztárok remek alakításában.

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

rendező: Julie Gavras
forgatókönyvíró: Julie Gavras, Olivier Dazat
zeneszerző: Sodi Marciszewer
operatőr: Nathalie Durand
producer: Bertrand Faivre, Sylvie Pialat
vágó: Pierre Haberer

szereplők:
William Hurt (Adam)
Isabella Rossellini (Mary)
Doreen Mantle (Nora)
Kate Ashfield (Giulia)
Aidan McArdle (James)
Arta Dobroshi (Maya)
Luke Treadaway (Benjamin)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna TV William Hurt Isabella Rossellini Tétova félrelépők

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr237157435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása