HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Új sorozatokkal erősít az RTL Klub

2015.01.08. 09:17 MinDigTV


Két új romantikus sorozatot is indít januárban az RTL Klub, A vihar című mexikói széria már a hét elejétől látható, míg a cári Oroszországot megelevenítő Szerelemben, háborúban most pénteken debütál a csatornán.

Szerelemben, háborúban

A vihar című mexikói romantikus sorozat most először jelentkezik az RTL Klubon. A William Levy főszereplésével fémjelzett, érzelmi viharokban bővelkedő sorozatot minden hétköznap, 14:50-től láthatják a nézők az RTL Klubon.

Pénteken este a cári birodalom pompában úszó világába kalauzolja a nézőket a Szerelemben, háborúban című sorozat. A 21:15-től, dupla epizóddal jelentkező sorozatban veszély fenyegeti a cár uralmát az egyre fokozódó politikai ellenállás miatt. Néhány katona, Kurt Seyit Eminof hadnaggyal hazatér, hogy kipihenje a harcok fáradalmait. Ám a szoknyapecér hadnagy életébe nem várt fordulatot hoz Sura megismerése, akivel azonnal egymásba szeretnek. Boldogságuk azonban nem lehet felhőtlen. A hadnagy ugyanis szembekerül a lány családjával, amely az ellenállást támogatja.

A bálokkal, fényűző családi összejövetelekkel, szerelemmel és drámával fűszerezett sorozatot január 9-től, minden pénteken nyomon követhetik majd a nézők az RTL Klubon.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat RTL Klub A vihar Szerelemben háborúban

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr547052535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása