HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Szívek doktora

2015.01.05. 11:54 MinDigTV


Január 5. 18:40 - M1

A világszerte nagy sikerű „Szívek doktora” című amerikai tévéfilmsorozat négy évada Magyarországon először az M1 műsorán lesz látható.

A New York-i Dr. Zoe Hart nagyon elkeseredik, amikor kiderül, hogy az áhított mellkas-sebészi ösztöndíjához azt a feltételt szabják, hogy egy évig háziorvosként kell dolgoznia, ráadásul egy alabamai kisvárosban, Bluebellben.

Szívek doktora

Ott azonban nagy meglepetés éri: dr. Harley Wilkes, aki mellett dolgozott volna, elhunyt, és a fele praxisát rá hagyta, azonban a praxison a kissé öntelt dr. Brick Breelanddel kell osztoznia. Zoe megismerkedik a kisváros megannyi lakójával: Lavonnal, az egykori NFL-játékossal, aki ma polgármester; George-dzsal, a jóképű ügyvéddel; a csinos, ám üresfejűnek tűnő Lemonnal, akiről sajnos kiderül, hogy George menyasszonya. Azonban a legnagyobb meglepetés Zoe számára még hátravan…

A kellemes kikapcsolódást, szórakoztató perceket nyújtó tévéfilmsorozat főszereplője a „Narancsvidék” és „Az így jártam anyátokkal” című sorozatokból is ismert Rachel Bilson, de rajta kívül Jaimie King, Scott Porter, Wilson Bethel és Cress Williams játékát is élvezhetjük.

rendező: Jason Ensler, David Paymer
forgatókönyvíró: Leila Gerstein, David Babcock, Debra Fordham, Rina Mimoun
zeneszerző: Jeremy Adelman
operatőr: Robert Gantz
producer: Kelly Van Horn
vágó: Brandi Bradburn, Jeff Granzow

szereplők:
Rachel Bilson (Dr. Zoe Hart)
Jaime King (Lemon Breeland)
Cress Williams (Lavon Hayes)
Wilson Bethel (Wade Kinsella)
Scott Porter (George Tucker)
Deborah S. Craig (Shelley Ng)
Tim Matheson (Dr. Brick Breeland)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 MinDig TV Szívek doktora Rachel Bilson

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr1007043613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása