HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Gasztroangyal - Luca nap Szatymazon

2014.12.12. 11:35 MinDigTV


December 13. 17:30 - M1

Eszik, iszik, sosem alszik...

Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal visszatér Szatymazra, ahol ezúttal a libás ételeké lesz a főszerep. Marcsi kideríti, melyek a minőségi fűszerpaprika ismérvei, és Luca napi pogácsát is süt a helyi lányokkal.

Borbás Mária

A film ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!

rendező: Lafka Dávid
műsorvezető: Borbás Mária


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Gasztroangyal Luca nap Szatymaz Borbás Mária

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr1006977319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása