HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Don Matteo - Az öt homár

2014.11.26. 09:58 MinDigTV


November 26. 19:55 | Duna TV

Az öt homár egy gasztronómiai magazin értékelése szerint, kitűnően minősít egy éttermet. Természetesen minden étterem-tulajdonos vágya, hogy megkapja az "öt homárt". Ha valaki elég hiú ahhoz, hogy zsarolni lehessen a "homárok" megvonásával, akkor elég gátlástalan is ahhoz, hogy gyilkossággal akadályozza meg ezt. Tiziana Mordelli nem hagyja, hogy átgázoljanak rajta. Egy mozsártörővel ad nyomatékot igazának. Ám Don Matteo éber, mint mindig.

Terence Hill

(Fotó: MTVA/Filmfőszerkesztőség)

A film ismertetése: A külföldön már nagy sikerrel vetített olasz filmsorozat főszereplője Terence Hill, a Magyarországon is oly népszerű olasz filmsztár. A kedves, meleg mosolyú színész itt is a már tőle megszokott bohókás, életvidám és igazságszerető figurát játssza, ez alkalommal egy plébánost, de garantáltan most sem hagyja kiderítetlenül az igazságot.

rendező: Enrico Oldoini
forgatókönyvíró: Alessandro Bencivenni, Carlo Mazzotta, Domenico Saverni, Enrico Oldoini, Luca Manfredi, Francesca Panzarella, Anna Samueli
zeneszerző: Pino Donaggio
operatőr: Fabrizio Lucci
vágó: Raimondo Crociani

szereplők:
Terence Hill (Don Matteo)
Nino Frassica (Maresciallo Nino Cecchini)
Flavio Insinna (Anceschi kapitány)
Natalie Guetta (Natalina)
Gastone Moschin (Vescovo)
Francesco Scali (Pippo)
Tereza Grygarová (Anna)
Claudio Ricci (Nerino)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Duna TV Terence Hill Don Matteo

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr946933949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása