HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Visszatérnek az RTL Klub népszerű sorozatai

2014.11.11. 12:33 MinDigTV


November 17-től visszatérnek az RTL Klub képernyőjére a nézők által legkedveltebb külföldi sorozatok, köztük a Szulejmán. Ettől a naptól megváltozik a délutáni-esti műsorok kezdési időpontja is.

Dr. Csont

Új részekkel jön hétfőnként 21.25-től a Dr. Csont (8. évad, decembertől a 9.évad), kedd este A mentalista (6. évad), míg szerdán a nézők által leginkább várt Szulejmán folytatódik. Csütörtökön este filmeket, míg pénteken a CSI: Miami helyszínelők 9. évadát vetíti a csatorna.

November 17-én 16.50-kor debütál az RTL Klub új orvosi talkshowja, a Dr. Tóth. Így a Fókusz visszakerül a Híradó utáni idősávba, azaz 18.55-kor kezdődik. Ezt követi 19.25-től az Éjjel-Nappal Budapest, majd a Barátok közt lesz látható 20.50 perces kezdettel.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Dr. Csont RTL Klub A mentalista Szulejmán

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr896886859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása