HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Rózsák harca

2014.10.28. 10:04 MinDigTV


Duna – október 28., kedd,  19:35

Az olasz sorozat középpontjában egy tisztázatlan gyilkossági ügy áll. A fiatal és szép Aurora Taviani nyolc év börtön után szabadul, miután ártatlanul megvádolták Luca Monforte meggyilkolásával és elítélték.  Elhatározza, hogy visszatér a családja birtokára, s felvirágoztatja a szőlőföldeket, amelyeket távollétében a Monforte család igyekezett tönkretenni. Aurora volt szerelme, Luca Monforte egyik fia továbbra is a lányt vádolja apja halála miatt, ami szintén megnehezíti a beilleszkedést, ráadásul a háttérben titokzatos összeesküvők csoportja is dolgozik.

Fotó: Filmfőszerkesztőség


Ebben az izgalmas sorozatban szerelem, ármány, családok viszálya, bűnök és titkok egyaránt megtalálhatóak. Mindehhez festői hátteret ad a csodálatos toszkán vidék.

13. rész: Kraus bevallja, hogy látta Aurorát a gyilkosság napján, így hivatalossá válik a lány ártatlansága. Az ügyet újból megnyitják, ami érzékenyen érinti Cameranát és a titkos társaságot. Alessandro tovább nyomoz és Eduardóval ismét majdnem egymásnak mennek Aurora miatt. Bruno pedig talán végre összejön Tessával.

Rózsák harca – Duna – október 28., kedd,  19:35


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Duna TV MinDig TV Rózsák harca

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr866840029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása