HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Mesék az Operaházból Fábrynál

2014.09.04. 11:30 MinDigTV


Szeptember 4. 20:20 | M1

Szeptember 4-én indul a Fábry legújabb évada az M1-e! Fábry Sándor vendégül látja Nakamura Shoko-t és Ókovács Szilvesztert, Hernádi Juditot és Tarján Zsófit, valamint Mónus Józsefet és a Ledő testvéreket. Tehát, Fábry csütörtökön 20:20-tól az M1-en!

Ókovács SzilveszterNakamura Shoko és Ókovács Szilveszter - Fotó: Fábrymost

Mesék az Operaházból

Az Operház mindig is kicsit misztikus, rejtélyes hely volt, olyannyira, hogy a neves zeneszerző, Anrdrew Lloyd Webber még egy fantomot is a falai közé álmodott.

OperaEgy hasonló varázslatos csodavilágot jelenít meg az Operaház nemrég napvilágot látott imázsfilmje is, amelyben Nakamura Shoko, a Magyar Nemzeti Balett első magántáncosa is feltűnik. A művésznő ugyanis a korábbi, stuttgarti, bécsi és berlini karrierjének következő állomásaként Budapestet választotta, elmondása szerint azért, mert a Magyar Nemzeti Balettnél olyan klasszikus művek szerepelnek a repertoáron, amelyeket mindig is el szeretett volna táncolni. A szerződés, amelyet szakmai vágyainak engedve végül elfogadott, persze megannyi kihívással is járt számára, hiszen egy olyan országba szólította, ahol furcsa nyelvet beszélő emberek, sohasem érzett ízek, és meglepő szokások várták.

A társulat építése persze csak egy azon feladatok közül, amelyekkel az Opera főigazgatójának, Ókovács Szilveszternek naponta meg kell birkóznia. Ő ugyanis nem csak az intézmény zavartalan működését tűzte ki céljául, hanem annak az csodavilágnak a létrehozását a nézők számára, amelyet az imázsfilm megjelenít.

Ókovács Szilveszter és a bájos, ifjú művésznő, Nakamura Shoko ugyanis bepillantást enged a kulisszák mögé, abba a mesevilágba, ahol pillangókisasszonyok, varázsfuvolák és talán még fantomok is elsuhannak a takarás árnyékában.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Operaház Ókovács Szilveszter Fábry Nakamura Shoko

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr776668083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása