HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Római helyszínelők - Árulkodó nyomok

2014.09.01. 11:01 MinDigTV


M1 - szeptember 1., hétfő, 21:20

Las Vegas, New York, Miami, Párizs és Parma után a nagysikerű helyszínelők sorozat ezúttal Rómába költözik. A korábban Parmában játszódó Árulkodó nyomok története ott folytatódik, amikor Daniele Ghirelli, a jóképű informatikus zseni otthagyja a Pármai helyszínelőket, majd Rómába irányítják, ahol egy profi fiatalos csapatba kerül.

Római helyszínelők(Fotó: MTVA/Filmfőszerkesztőség)

Az új egységet a szép, de kemény és határozott Lucia Brancato százados vezeti, aki a többiekkel együtt megrögzötten veti bele magát egy-egy újabb bűneset felderítésébe. Itt dolgozik még Ghiro korábbi kollégája és barátja, Flavia Ayroldi is. Rajta kívül Costanza Moro, genetikus és mikrobiológus; Emiliano Cecchi, a zöldfülű biológus alhadnagy és Bartolomeo Dossena, kémikus, a robbanószerek szakértője. A pörgős és akciókban bővelkedő bűnügyi sorozatban garantáltan nem lesz hiány az izgalmakból, a helyszín pedig ezúttal a festői Róma városa.

VI./1. rész: S.P.Q.R.
Daniele Ghirelli otthagyja a parmai helyszínelők csapatát, miután azt Venturi százados feloszlatta. A római helyszínelőkhöz irányítják, ahol Flavia Ayroldi, korábbi kollégája is dolgozik. A fiatalos, új csapatot Lucia Brancato irányítja. Egy gazdag gyártulajdonost felrobbantanak az autójában. Korábban az üzemében egy baleset során több dolgozó is meghalt és jó páran megsérültek. A helyszínelőkre vár az ügy felgöngyölítése.

A film ismertetése: A parmai rendőrség helyszínelői közé új csapattag érkezik. Anna Giordano, a fiatal informatikus nagy izgalmat kelt a férfiak körében. Ricardo Venturi, a csapatot irányító százados azonnal a mély vízbe dobja a fiatal nőt. A rangidős De Biasével kell egy gyanús tűzeset helyszínére mennie, ahol a lángok között egy fiatal lány életveszélyes állapotba került. A csapat többi tagja egy fulladásos halál ügyében vizsgálódik. Lehet, hogy az ittas férfi egyszerűen beleesett a medencébe, de az öngyilkosság is szóba jöhet. Venturi szerint azonban van egy harmadik lehetőség is.

M1 - szeptember 1., hétfő, 21:20

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

rendező: Fabio Tagliavia, Francesco Micciché, Alexis Cahill, Pier Belloni
forgatókönyvíró: Massimo Martella, Barbara Petronio, Leonardo Valenti, Luca Monesi, Mauro Casiraghi, Daniele Cesarano, Paolo Marchesini
zeneszerző: Flavio Premoli
operatőr: Claudio Bellero, Lorenzo Adorisio, Nicola Saraval
vágó: Michele Sblendorio, Luca Papaleo, Clelio Benevento

szereplők:
Lorenzo Flaherty (Riccardo Venturi)
Euridice Axen (Lucia Brancato)
Ugo Dighero (Vincenzo De Biase)
Paolo Maria Scalondro (Edoardo Rocchi kapitány)
Nicole Grimaudo (Anna Giordano)
Fabio Troiano (Daniele Ghirelli)
Jun Ichikawa (Flavia Ayroldi)
Stefano Pesce (Davide Testi)
Gea Lionello (Claudia Morandi)
Mary Petruolo (Costanza Moro)
Primo Reggiani (Emiliano Cecchi)
Marco Rossetti (Bartolomeo Dossena)
Simone Gandolfo (Orlando Serra)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi M1 MinDig TV Római helyszínelők

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr656654823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása