HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A harcmező hírnökei

2014.09.01. 11:14 MinDigTV


Szeptember 1. 21:40 | M2

Will Montgomery őrmester (Ben Foster) a Közel-Keletről hazatérve honi beosztást kap. Feladata, hogy az elesett katonák hozzátartozóit elsőként értesítse. Hősies vállalás, de hálátlan, mert a tragédiák által sújtott feleségek és szülők sokszor elkeseredettségükben a hírhozó ellen fordulnak indulatukkal. A munkát már nagy rutinnal végző Tony Stone százados (Woody Harrelson) avatja be új társát annak szabályaiba és hasznos fogásaiba.

Ben FosterFotó: Filmfőszerkesztőség

A legfontosabb, hogy az Egyesült Államok hadseregének nevében fellépve személyes érzelmeikkel maradjanak teljesen kívül a kényes szituációkon. Will azonban, akit hazatérése után hagyott el a barátnője, saját érzelmi világával annyira hadilábon áll, hogy pont erre nem képes. Amikor aztán az egyik elhunyt özvegyével (Samantha Morton) bizalmas viszonyba kerül, súlyos érzelmi és etikai konfliktussal találja szemben magát.

Oren Moverman 2009-es filmjének főszerepében Ben Foster olyan mélységeket tud megmutatni, amire sok korábbi negatív szerepében nem volt lehetősége. A társát alakító Woody Harrelsont a legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díjára jelölték, ahogy a film eredeti forgatókönyve is jelölést kapott a díjra.

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

rendező: Oren Moverman
forgatókönyvíró: Alessandro Camon, Oren Moverman
zeneszerző: Nathan Larson
operatőr: Bobby Bukowski
producer: Benjamin Goldhirsh, Mark Gordon
vágó: Alexander Hall

szereplők:
Ben Foster (Will Montgomery)
Jena Malone (Kelly)
Eamonn Walker (Stuart Dorsett)
Steve Antonucci (Fix)
Angel Caban (Mr. Vasquez)
Gaius Charles (Brown)
Michael Chernus (Alan)
T.J. Allen (tini)
Woody Harrelson (Tony Stone kapitány)
Steve Buscemi (Dale Martin)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Woody Harrelson M2 MinDig TV Ben Foster A harcmező hírnökei

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr776654871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása