HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Összetört álmok sugárútján

2014.08.09. 17:25 MinDigTV


Duna World - augusztus 11. 22:30

Kambodzsa az emberkereskedők Mekkája. A gyerekek zömét saját családja adja el, s így válnak ők is a világméretekben több milliósra tehető modern rabszolgaság részeseivé. Nemzetközi szervezetek dolgoznak azon, hogy rehabilitációs központokat létrehozva újra elindítsák az életbe az egykori áldozatokat.

Kambodzsa

A magyar Baptista Szeretetszolgálat tevékenysége a hátsó-indiai félsziget országaiban is nyomot hagyott maga után. Kambodzsában 2001 óta a "Fogadj örökbe!" elnevezésű gyermektámogatási program valósult meg, aminek keretén belül iskoláztatják a gyerekeket, a lányokat varrni is tanítják. A prostitúció Európában is hatalmas probléma. Amszterdamban van már Nyíregyháza utca, ahol csak magyar lányok dolgoznak, ugyanakkor megnégyszereződött azoknak a száma, akik a rendőrségnél keresnek menedéket. Olaszországban a homoszexuális kényszerítés öltött hatalmas méreteket. A film bemutatja a svéd mintát, ahol a "vevőt" büntetik, nem a sok esetben önhibájukon kívül prostituáltként dolgozó áldozatokat.

Összetört álmok sugárútján - Duna World - augusztus 11. 22:30

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

rendező: Szabó Mihály
operatőr: Szabó Mihály


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna World Kambodzsa Összetört álmok sugárútján Baptista Szeretetszolgálat

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr286590235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása