HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Nora Roberts: Kék füst

2014.07.28. 15:26 MinDigTV


M1: július 28. hétfő, 20:20

Nora Roberts, eredeti nevén: Eleanor Marie Robertson, rendkívül népszerű amerikai írónő, akit egy hóvihar tett íróvá.

Karrierjét egy hóviharnak köszönheti: 1979 februárjában egy nagy hóvihar volt Keedysville-ben, ahol az írónő lakott, és mivel a vihar miatt nem tudott kimozdulni otthonából hasznosan akarta tölteni az időt, ezért elkezdett történeteket írni. Ehhez az is hozzájárult, hogy egész életében sokat olvasott, és a családja sem idegenkedett az irodalomtól.

Kék füst
A Hale-család pizzériáját elpusztító szörnyű tűz szemtanújaként, a 11 éves Reena Hale élete örökre megváltozik. A szomszédok és a rokonok ugyan összefognak, hogy átsegítsék a nehéz helyzeten a családot, s még az éttermet is sikerül újjáépíteni, ám a kislányt attól kezdve szinte mágnesként vonzza a tűz rejtélye. Reena éveken keresztül azon fáradozik, hogy megértse ezt a megállíthatatlan erőt, s azért tanul, hogy egy napon nyomozó és tűzvizsgáló lehessen. A rendőrség gyújtogatási csoportjának tagjaként aztán számos rejtélyes tűzesettel kell megbirkóznia, amelyek azonban furcsamód mind valahogyan az ő életéhez kapcsolódnak. A nyomozások során pedig rájön, hogy rajta kívül mást is megbabonáznak a lángok, ám az a valaki nem legyőzni akarja a tűzet, hanem megszállottan uralni és felhasználni szörnyű terveihez.

M1: július 28. hétfő, 20:20

rendező: David Carson
író: Nora Roberts
zene: Chris P. Bacon, Stuart Michael Thomas
producer: Salli Newman

szereplők:
Scott Bakula (John Minger)
Ben Ayres (Hugh)
Taylor Dauphinais (Reena 11 évesen)
Margherita Donato (Gina)
Chris Fassbender (Joey Pastorelli Jr.)
David Brown (Joe Pastorelli Sr.)
Alicia Witt (Reena Hale)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: romantikus film M1 MinDig TV Nora Roberts Kék füst

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr896551973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása