HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ace Ventura 2. - Hív a természet

2014.06.26. 11:28 MinDigTV


M2 – június 27. péntek, 21:45

Vannak filmvígjátékok, amelyek soha nem kopnak el és bármikor levehetők a polcról, leporolhatók és újranézhetők. Az Ace Ventura 1-2. ezek közé tartozik. Titka nagyon egyszerű: végy egy igazán jó, komikus színészt – ez esetben Jim Carry a főhősünk – és bízz rá egy rendkívül fontos feladatot.

Jim CarreyFotó: Filmfőszerkesztőség

Ace Ventura 2. - Hív a természet – M2 – június 27. péntek, 21:45

A második részben Ace Ventura folytatja észbontó történeteit és fergeteges mentőakcióit. Hív a természet! Kalandra fel! Ace Ventura újra a tettek mezején!
Az állati nyomozó egy balul sikerült mosómedve-mentőakció után visszavonul egy tibeti kolostorba, hogy a buddhista szerzetesek földjén leljen lelki vigaszra. Ám a detektívösztön innen is kimozdítja: hősünknek egy Afrikában titokzatosan eltűnt szent denevért kell megtalálnia.
Komolyabb elmélyülésre tehát már nem marad ideje, mert élete legbonyolultabb ügyének kellős közepén találja magát. Vincent Cadby, Bonai megye angol konzulának felkérésére Ace veszedelmekkel teli utazásnak vág neki Afrika vadonjában. Kísérőtársai a már jól ismert Spike, a majom és a dagadék Fulton Greenwall, a konzul megingathatatlan nyugalmú megbízottja. Ace feladata: megtalálni Sikakát, a szent állatot, akinek mindenáron meg kell kerülnie a jóságos vahati törzsfőnök lányának esküvőjére, akit a harcias vahutu törzsfőnök fiával házasítanak össze. Ha Ace nem jár sikerrel, a törzsi háború elkerülhetetlen. Az idő egyre fogy, az egész fekete kontinens békéje forog kockán. Ace azonban nem marad segítőtársak nélkül a bajban. Új emberek és állatok állnak barátként mellé csatasorba.

Napjaink legnépszerűbb komikusa, Jim Carrey egyik pályakezdő "mesterműve" ez a fantasztikus humorparádé.

rendező: Steve Oedekerk
forgatókönyvíró: Steve Oedekerk
operatőr: Donald E. Thorin
díszlettervező: Derek R. Hill
jelmeztervező: Elsa Zamparelli
zene: Robert Folk
producer: James G. Robinson
executive producer: Gary Barber
látványtervező: Stephen J. Lineweaver
vágó: Malcolm Campbell

szereplők:
Jim Carrey (Ace Ventura)
Ian McNeice (Fulton Greenwall)
Simon Callow (Vincent Cadby)
Maynard Eziashi (Ouda)
Bob Gunton (Burton Quinn)
Sophie Okonedo (Hercegnő)
Tommy Davidson (Tiny, harcos)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték M2 Jim Carrey Ace Ventura 2.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr596421223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása