HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Rózsák harca

2014.06.23. 13:47 MinDigTV


Duna – június 24., kedd,  19:35

Az olasz sorozat középpontjában egy tisztázatlan gyilkossági ügy áll. A fiatal és szép Aurora Taviani nyolc év börtön után szabadul, miután ártatlanul megvádolták Luca Monforte meggyilkolásával és elítélték.  Elhatározza, hogy visszatér a családja birtokára, s felvirágoztatja a szőlőföldeket, amelyeket távollétében a Monforte család igyekezett tönkretenni. Aurora volt szerelme, Luca Monforte egyik fia továbbra is a lányt vádolja apja halála miatt, ami szintén megnehezíti a beilleszkedést, ráadásul a háttérben titokzatos összeesküvők csoportja is dolgozik.

Fotó: Filmfőszerkesztőség


Ebben az izgalmas sorozatban szerelem, ármány, családok viszálya, bűnök és titkok egyaránt megtalálhatóak. Mindehhez festői hátteret ad a csodálatos toszkán vidék.

1. rész:
Aurora Tavianit, akit Luca Monforte meggyilkolásával vádoltak, nyolc év után kiengedik a börtönből. Alessandro Monforte, Luca Monforte fia, és Aurora egykori szerelme nem hisz a lány ártatlanságában. Hazatérve Primalucéba Aurora rájön, hogy a Monforte család tönkretette a családját, ennek ellenére eltökéli, hogy újra felvirágoztatja a szőlőültetvényüket. Alessandro úgy dönt, hogy elüldözi a Taviani családot, hogy bosszút álljon az apja haláláért.

rendező: Raffaele Mertes, Vincenzo Verdecchi
forgatókönyvíró: Michele Abatantuono
operatőr: Mirko Fioravan

szereplők:
Anna Safroncik (Aurora Taviani)
Roberto Farnesi (Alessandro Monforte)
Luca Capuano (Edoardo Monforte)
Giorgia Wurth (Tessa Taviani)
Licia Nunez (Elena Monforte)
Karin Proia (Marzia Taviani)
Victoria Larchenko (Viola Camerana)
Elisabetta Pellini (Laura Sommariva)
Paola Pitagora (Ottavia Taviani)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Duna TV MinDig TV Rózsák harca

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr336404713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása