HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Újra itt a Balatoni Nyár, csobbanjunk!

2014.06.12. 11:46 MinDigTV


JÚNIUS 16-TÓL MINDEN NAP

Június 16-tól, hétfőtől ismét műsoron a Balatoni Nyár az M1 és a Duna World közszolgálati tévécsatornákon, minden hétköznap 8.20-tól 10.10-ig, hétvégenként pedig 6.50-9.00-ig.

Balatoni Nyár

A kilenc héten át tartó, Révfülöpről jelentkező élő adásban nem csak a nyári Balaton nyüzsgéséről tudhatunk meg többet, hanem a környékbeli településekről is lesznek bejelentkezések, sőt a  külhoni magyar stúdiók is küldenek tudósításokat, valamint a fontosabb kulturális eseményeken is jelen lesznek munkatársaink, így nem maradnak ki a tévénézők a Balaton Sound és a Nagyon Balaton programjaiból sem. Természetesen bemutatkoznak a  Balaton parti települések, Birtokra kelünkben a műsorvezetők gazdálkodni és neves, közismert emberek mondják el legemlékezetesebb balatoni élményeiket.

A foci-vb sem maradhat ki természetesen a repertoárból: az Irány Rio!, a Halló, itt Brazília! és a Drukkerkocsma rovatokban rendszeres tudósításokat láthatnak a nézők a nyár legnagyobb sporteseményéről. Ezen kívül szerepelnek a budapesti vízlabda EB eseményei is és bemutatjuk a környék gasztronómiai különlegességeit, a kiváló balatoni borokkal együtt, de újdonságokkal is jelentkezünk, úgy mint a Horgászmaraton vagy a Birtokra kelünk című gazdálkodást bemutató rovat.

A Balatoni Nyár műsorvezetői idén is párokban jelentkeznek: az első héten Osvárt Andrea színésznő és Harsányi Levente nyitják meg a szezont, utánuk pedig Varga Edittel, Rátonyi Krisztinával, Huszárik Kata színésznővel és Novodomszky Évával találkozhatnak a nézők. A férfi műsorvezetők Kautzky Armand színész, Tóth Tamás és Bősze Ádám lesznek. A nézők régi ismerősként üdvözölhetik Gaskó Balázst, aki idén bejelentkező tudósítóként színesíti a Balatoni Nyár műsorát.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Duna World MinDig TV Balatoni Nyár

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr986297791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása