HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Tűzsivatag

2014.06.11. 10:39 MinDigTV


Duna - június 11., szerda, 21:45

Az első rész tartalmából: Behelemben, a kis sivatagi emirátusban lezuhan egy helikopter. A gép egész legénysége életét veszíti a katasztrófában, ám csodával határos módon egy egyéves kisfiú túléli azt. Amikor Tafud emír megtalálja a gyereket, Allah ajándékának tartja, magához veszi és Benne elnevezve utódjaként felneveli. Ben okos és bátor férfivá cseperedik.

Virna Lisi

Nevelőanyja, Leila azt is megmondja neki, hogy valójában nem Tafud gyermeke. Az első megdöbbenés után Ben örömmel fogadja a hírt, hiszen így nem ütközik akadályba az, hogy kimutassa szerelmét "húga", Amina iránt. Hamarosan azonban felülkerekedik benne a kíváncsiság, hogy vajon ki is ő valójában. Tudván, hogy Amina viszonozza szerelmét, Ben elindul, hogy kinyomozza eredetét.

A film ismertetése: A három részes sorozat története 1962-ben kezdődik. A Tűzsivatag szívében, Wadi Bashirban lezuhan egy helikopter. A gép dúsgazdag tulajdonosának, Marcelnak csak a kisfia, René marad életben. A fiút a sivatagi ország uralkodója megtalálja és elviszi a házába. Az emir Ben néven saját fiaként felneveli és országa jövendő uralkodójának tekinti. A baleset után 25 évvel az ifjú herceg megtudja származásáról az igazságot. Egyetlen célja, hogy kiderítse, ki és hol él az édesanyja. Megszökik és Montecarlóba megy, ahol a hatalmas vagyonnal rendelkező Christine második férjével él.

Tűzsivatag - 1. rész - Duna - június 11., szerda, 21:45

rendező: Enzo Castellari
forgatókönyvíró: George Eastman, Patrizia Pistagnesi, Faliero Rosati
zeneszerző: Stefano Mainetti
operatőr: Giancarlo Ferrando
vágó: Alfredo Muschietti

szereplők:
Anthony Delon (Ben)
Mandala Tayde (Amina)
Virna Lisi (Christine Duvivier)
Fabio Testi (Diderot)
Giuliano Gemma (Tafud)
Franco Nero (Marcel Duvivier)
Stéphane Freiss (Jacquot)
Mathieu Carriére (François Legrand)
Jean Sorel (Miller)
Claudia Cardinale (Leila)
Vittorio Gassman (Tarek)
Christopher Buchholz (Dubai)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Franco Nero Virna Lisi Claudia Cardinale Tűzsivatag Vittorio Gassman

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr866294615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása