HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Éjjel-Nappal Budapest: nem lesz nyári szünet

2014.05.29. 10:20 MinDigTV


Jövő hétfőn nyári műsorrendre vált az RTL Klub. A csatorna egyik legnépszerűbb napi sorozata, az Éjjel-Nappal Budapest nem megy nyári szünetre, azonban fél órával korábban, este fél nyolckor kezdődik majd.

Éjjel-Nappal Budapest

Júniusban az Éjjel-Nappal Budapest után a Barátok köztöt láthatják a nézők. A sorozatok (kedd: A mentalista, szerda: Szulejmán, csütörtök: Glades – Tengerparti gyilkosságok, péntek: Castle) szintén korábban kezdődnek majd.

Egész nyáron látható lesz az RTL Klub reggeli magazinműsora, a 8.08 – Minden reggel, valamint a szokásos időpontban, 18:00-kor jelentkezik a Híradó, 19:00-kor a Fókusz, vasárnap éjjel pedig a Fókusz Portré.

Szokás szerint nyári szünetre megy viszont több műsor: köztük a Házon kívül, a XXI. század, valamint a Showder Klub. A Showder Klub helyén hétfőn esténként dupla részeket láthatnak a Dr. Csont-ból az RTL Klub nézői.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Barátok közt Dr. Csont RTL Klub Castle Éjjel-Nappal Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr46225945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása