HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Bábel: Hogyan etetnek meg minket?

2014.05.28. 13:57 MinDigTV


M1 - május 28., szerda, 21:10

Mit eszünk, és főleg miért? Az ízlésünkre, vagy a józan eszünkre hallgatunk, amikor telepakoljuk a bevásárló kosarunkat? Egyáltalán mennyire valódiak a gusztusos fotók egy-egy ételcsomagoláson vagy óriásplakáton? Mennyire manipulálnak minket reklámokkal, ételtrendekkel, hamis félelemkeltéssel a táplálkozás, az egészséges életmód terén?

HesnaFotó: MTVA Kara Ervin

Hogyan etetnek fel velünk elfekvő készleteket, és mennyire érdekel ez minket? A Bábel egy különös gasztro-körúton azt próbálja kideríteni, hogy mit tudunk az ételekről, amelyekről azt hisszük - gyakran reklámok sugallatára - hogy egészségesek, miközben fogalmunk sincs, hogy a címkéken feltüntetett összetevők és kódok mit jelentenek.

A műsorról általában:
Egy világ, ahol a legelképesztőbb dolgok is megeshetnek - és egy riporter, aki felkutatja, bemutatja, elmeséli ezeket. Úgy, ahogy valóban megtörténtek. Folyamatok, trendeket, amikről sokat hallunk, amelyek befolyásolják mindennapi életünket - csak sokszor azt nem tudjuk, hogy pontosan hogyan. Sorsok és emberek, akik elmesélik, mi forgatta fel az életüket, és hol találtak válaszokat a legalapvetőbb kérdésekre a világról. Egy műsor, amely minden hónapban - 52 percben - egy-egy különös témát jár körbe Magyarországról és a nagyvilágból.

Bábel: Hogyan etetnek meg minket? - M1 - május 28., szerda, 21:10

rendező: Vincze Tibor
operatőr: Durkó Ádám
munkatárs: Herner Dorka, Kara Ervin, Palkovics Viktória, Palla Gréta
producer: Eckhardt Balázs
szerkesztő-riporter: Al Ghaoui Hesna
vágó: Török Áron
műsorvezető: Al Ghaoui Hesna


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: táplálkozás Bábel Hesna ételtrend

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr896223286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása