HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Meglepetéssel indít A legokosabb osztály!

2014.04.10. 11:23 MinDigTV


Április 13. M2 19.05

Április 13-tól ismét a gyerekeké a főszerep A legokosabb osztály című műveltségi vetélkedőben.

Az Eutelsat-díjas M2 gyerekcsatorna vasárnap esti műsorában 7 héten keresztül keresi a történelmi Magyarország legokosabb, legügyesebb, legtalpraesettebb osztályát. A 3-4. osztályosok körében meghirdetett vetélkedő célja a nevelés és a szórakoztatás. A gyerekek a feladatokon keresztül megtanulnak többek között csapatban dolgozni, kreatívan gondolkodni, de a játékban számít a gyorsaság, a bátorság és az ügyesség is.

Az első adásban a szlovákiai Somorjai Általános Iskola diákjai és csapatkapitányuk, Gyenesei Leila csapatvilágbajnok öttusázó méri össze tudását és rátermettségét a hévízi Illyés Gyula Általános és Művészeti Iskola tanulóival, illetve csapatkapitányukkal, Demény Fefével, az M2 Hetedhét Gyerekhíradó műsorvezetőjével.

Az április 13-i adásból megtudhatjuk például azt is, mire szolgálnak a zebra-csíkok apróbb eltérései, milyen állat a Kacagó Jancsi, de az is kiderül, milyen jogi kérdést vet fel egy fotó megosztása a közösségi oldalakon. A vetélkedő elején az olimpiai és világbajnok ökölvívó-műsorvezető Kovács Koko István nagy meglepetéssel készül a tévénézők és a játékosok számára.

A legokosabb osztály - Április 13. M2 19.05

További epizódok csapatkapitányai: Kovácsovics Fruzsina (kétszeres Fonogram-díjas énekesnő-dalszerző), Trömböczky Napsugár (M2 Hetedhét híradó műsorvezető), Vágó Zsuzsi (a Budapesti Operettszínház színésznője), Szuper Levente (jégkorongozó), Mező Misi (a Magna Cum Laude frontembere) valamint Mohay Bence (MTVA szerkesztő-sportriporter).

A 2013. novemberében indult népszerű vetélkedő győztese a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 4.c osztályos tanulói voltak, élükön Kökény Roland, olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakozóval.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Kovácsovics Fruzsina Szuper Levente A legokosabb osztály Eutelsat-díj

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr896009728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása