HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


On The Spot: Diktátorok gyermekei 6. rész

2014.04.09. 14:07 MinDigTV


On The Spot - M1 - április 9. 21:10

Az On The Spot hatodik évadában Cseke Eszter és S. Takács András diktátorok gyermekeit kutatja fel Dél-Amerikától Németországig. Az e heti epizódban nemcsak Pinochet lányával, Fidel Castro lányával, Idi Amin fiával és Bettina Göringgel találkozhatunk, hanem a burmai ellenzéki vezetővel, a béke Nobel-díjas Ang Szan Szú Csível is, akivel Eszter és András exkluzív interjút készített a diktatúra természetéről.

Ang Szan Szú Csí közel húsz éven át volt házi őrizetben, a katonai junta így tartotta távol a politikától. Amikor angol férje halálos beteg lett, a junta felajánlotta Szú Csínek, hogy szabadon távozhat, de ő attól félt, hogy nem engedik vissza Burmába, ahol a legnagyobb szükség volt rá, így saját családja helyett a hazáját választotta, és nem hagyta el az országot...

On The Spot - M1 - április 9. 21:10


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 On The Spot MinDig TV Diktátorok gyermekei

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr675996920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása