HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A középdöntőben is szárnyalt a Páva

2014.04.08. 10:21 MinDigTV


A Fölszállott a páva a Duna TV-n és a Duna World-ön együtt közvetített első középdöntőjének 349 ezer fős nézettsége volt a teljes népesség körében (4+), ami ezzel az eredménnyel az eddigi legnézettebb adás lett. A két csatornán együtt a felnőttek közti 8,7 %-os közönségarány (Duna 5,9%; DW 2,8%) messze a csatornaátlag feletti mindkét esetben. Ebbe a középdöntőbe a két csatorna valamelyikén 1 millió 141 ezer fő nézett bele legalább egy percre, ez a teljes népesség 12,6 százaléka. Ennél az adásnál is (mint minden eddigi ideinél) elmondhatjuk, hogy minden mutatója magasabb volt a 2012-es sorozat adásainál. (Forrás: Nielsen Közönségmérés)

Fölszállott a pávaFotó: MTVA Galos M Samu

Közel ötvenezer szavazat érkezett a szombati középdöntőre, nemcsak a környező országokból, hanem többek között Ausztráliából, Hollandiából, Dániából és Svédországból is. A Bekecs Néptáncegyüttes kapta a legtöbb szavazatot a nézőktől, 17.625 darabot, míg a zsűri döntése értelmében Kacsó Hanga Borbála, Kaszai Lili és Fundák Kristóf, Tokos Zenekar, Alba Regia Táncegyüttes jutott tovább a döntőbe.

Az MTVA és a Hagyományok Háza közös tehetségkutató műsorának következő élő show-jára április 12-én, szombaton kerül sor, ahol nemcsak a zsűri döntése számít, kategóriánként egy, azaz összesen négy fellépőt juttatnak tovább. Mostantól a nézők adják a szabad kártyát, tehát egy előadót ők juttatnak tovább, mégpedig sms-eikkel, amely ezúttal sem emelt díjas. Erről részletesen a teletext 730. oldalán olvashatnak, valamint a www.mediaklikk.hu/pava oldalon. A szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki, többek között egy egyhetes klasszikus erdélyi körutazást.

Április 12-én a második középdöntőben a következő fellépők lépnek színpadra: Németh Antal, Balogh Károly, a Nyírség Táncegyüttes, a Szinvavölgyi Néptáncműhely, a Cirkalom Táncegyüttes, a Mlinarak, Vaszi Levente, a Csercsel Énekegyüttes, Tintér Gabriella, a Tanyád Zenekar, Kurdi Gábor, a Góbé zenekar.
2014-ben mind a négy kategória győztesét az OTP Bank jutalmazza 2-2 millió forinttal, a közönségdíjas produkciót pedig az MTVA további kettő millióval. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felajánlott 2-2 millió forintot egy határon túli és egy hazai kisebbségi produkciónak. Az OTP Bank emellett összességében további 2 millió forinttal jutalmazza a 2014-es évad legkiemelkedőbb produkcióit.

Azt, hogy kik a legjobbak és kiket juttathatnak a győzelemhez szavazataikkal az idén, két hét múlva, április 19-én derül ki, a Fölszállott a páva 2014 döntőjében.
További részletek a www.mediaklikk.hu/pava oldalon, ahol az élő adás után rögtön be is kapcsolódhatnak a Páva online táncházának forgatagába, bepillanthatnak a kulisszatitkokba, újra találkozhatnak a 2012-es évad szereplőivel. Nem utolsó sorban pedig jobban megismerhetik az adás továbbjutóit – akiknek üzenhetnek is a műsor hivatalos Facebook oldalán (www.facebook.com/folszallottapava).

Fölszállott a páva - minden szombaton 18.35-kor a Duna Televízió és a Duna World műsorán, utóbbi csatornán élőben láthatják a nézők a táncházat.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség Duna TV Duna World Fölszállott a páva MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr565985472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása