HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hamarosan kezdődik a Szombat Esti Láz az RTL Klubon!

2014.04.02. 16:07 MinDigTV


Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés | Szombat 20:00 | RTL Klub

Szombat esténként újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Idén tavasszal újra felcsavarjuk a szőnyeget, újra tánccipőt húznak a sztárok és hétről-hétre igyekeznek majd minket meggyőzni tánctudásukról! A Szombat Esti Láz 2014-es sorozatában négy sztárpáré lesz majd a főszerep, tagjaik egy-egy profi táncos oldalán lépnek majd a parkettre, hogy bebizonyítsák: nemcsak szakmájukban rendkívül sikeresek, hanem ritmusérzékük és mozgáskultúrájuk is egyedülálló.

Szombat esténként mind a négy profi sztárpár tagjai külön-külön utakon járnak majd, egy-egy táncstílus ösvényére lépve profi táncos partnereikkel. A táncosok segítik a kezdetben bizony gyakran csetlő-botló, gátlásos hírességet abban, hogy a szombat esti adásokban magabiztosan, teljes erőbedobással léphessen a parkettre, és minden tévénézőt lenyűgözhessen.

A show házigazdája a szülési szabadságáról visszatérő Ördög Nóra, a zsűri-székben pedig az ítészként is már jól ismert Esztergályos Cecília és Keleti Andrea mellett Jáksó László, és a műsor történetének rekordere, Csonka András ül majd, aki már táncosként és műsorvezetőként is bizonyított.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: RTL Klub Csonka András Szombat Esti Láz Jáksó László Esztergályos Cecília

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr345890794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása