HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Március 15-én Vuk az M2-n!

2014.03.14. 15:33 MinDigTV


M2: március 15., szombat, 9:42, 10:10, 16:25, 16:55

Kag, a rókapapa vadászatra indul, felesége azzal engedi el, hogy vigyázzon a bőrére. Kis Vuk érdeklődik a vadászat iránt, apja után ered s eltéved. Közben megismerkedik a békával, lenyeli, majd egy újabb nyomába ered. Apja is különös kalandokat él át. Az erős védelem alatt álló baromfiudvarból elrabolja a kakast, de Vahur, a kutya utána ered. ...

Vuk

Nem sikerül ekkor még elcsípnie a rókát, de amikor Kag nyúl után fut, kiejti szájából a kakast, Vahur a nyomára akad, megkergeti.Vukot, a kis árva rókát nagybátyja, a híres Karag veszi pártfogásba. Befogadja barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, első zsákmánya Tás, a kacsa. Karak nagyon büszke kis tanítványára, aki nagyon gyorsan fejlődik.Vuk megnőtt. Karak legnagyobb örömére ügyes, bátor rókává fejlődött. Okosságát akkor bizonyítja be legfényesebben, mikor egy viharos éjszakán kiszabadítja az erdész ketrecébe zárt rókalányt. Ettől kezdve Vuk és új barátnője elválaszthatatlanok lesznek egymás számára. Karak most már mindkettőjüket tanítja, hogyan járjanak túl a simabőrű eszén. Egy hajtóvadászat során Karak feláldozza magát a fiatalok életének megmentésére. Vuk és a Rókalány családot alapítanak, és sok borsot törnek a vadász és kutyái orra alá.

A rókacsaládban "gyermekáldás" van. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére ügyes, bátor rókává fejlődik. Okosságát bizonyítja akkor is, amikor a rókalányt kiszabadítja a vadász fogságából. Egy hajtóvadászat során Karak feláldozza életét a fiatalok megmentéséért. Vuk és Iny családot alapítanak, majd sok borsot törtek a vadász és kutyái orra alá.

M2: március 15., szombat, 9:42, 10:10, 16:25, 16:55

rendező: Dargay Attila
író: Fekete István
forgatókönyvíró: Dargay Attila, Imre István, Tarbay Ede
zeneszerző: Wolf Péter
operatőr: Henrik Irén
hangmérnök: Bársony Péter
vágó: Hap Magda, Czipauer János

szereplők:
Pogány Judit (Vuk gyerekhangja)
Gyabronka József (Vuk felnőtt hangja)
Csákányi László (Karak hangja)
Bitskey Tibor (Mesélő)
Földi Teri (Iny hangja)
Szabó Gyula (Kag hangja)
Szabó Sándor (Vahur hangja)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M2 Vuk MinDig TV Dargay Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr945860371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása