HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Akciófilmek ma este az RTL Klubon

2014.03.08. 16:41 MinDigTV


2014. március 8., szombat, 19.30 - Bérgyilkosék

Spencer (Ashton Kutcher) a kormánynak dolgozó bérgyilkos szuperkém, akire egy európai küldetésen rátalál az igaz szerelem egy gyönyörű, okos és éppen szakítás után lévő nő, Jen Kornfeldt (Katherine Heigl) személyében.

A románcból házasság lesz, és boldogan élnek egészen Spencer 30. születésnapjáig, amikor rádöbbennek, több millió dolláros vérdíj van a fejükre kitűzve, és ami még rosszabb, a potenciális gyilkosok valószínűleg már évek óta figyelik őket. Bárki lehet az ellenségük: szomszédaik, barátaik, a fűszeres vagy akár a barátságtalan öregember az utca túlsó felén.

Főszereplők:
Ashton Kutcher (Spencer Aimes)
Katherine Heigl (Jen Kornfeldt)
Tom Selleck (Mr. Kornfeldt)
Catherine O'Hara (Mrs. Kornfeldt)
Katheryn Winnick (Vivian)

2014. március 8., szombat, 23.35 - Börtönvonat Yumába

Ben Wade (Russell Crowe) és bandája kirabolja a postakocsit. A fickót sikerül hamarosan kézre keríteni. A törvény emberei a városba akarják szállítani, hogy ott feltegyék a 3 óra 10-es vonatra, amely a yumai börtönbe viszi.



A vasútállomásig azonban hosszú az út és a fogoly elszállításához emberekre van szükség. A farmer Dan Evans (Christian Bale) nehéz körülmények között próbálja eltartani családját. Fizetség fejében elvállalja, hogy csatlakozik a kísérőkhöz. A csapat elindul, nyomában Wade bandájával, akik ki akarják szabadítani a vezetőjüket.
Korhatár: 16

Főszereplők:
Russell Crowe (Ben Wade)
Christian Bale (Dan Evans)
Peter Fonda (Byron McElroy)
Gretchen Mol (Alice Evans)
Ben Foster (Charlie)
Logan Lerman (William Evans)
Vinessa Shaw (Emma Nelson)
Dallas Roberts (Grayson)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: RTL Klub Russell Crowe Bérgyilkosék Börtönvonat Yumába Akciófilm

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr775850191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása