HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Lélek Boulevard: Rúzsa Magdolna énekesnő

2014.02.14. 11:58 MinDigTV


Duna World: február 14. péntek, 14:50

Rúzsa Magdolna énekesnő

Néhány éve Zentán, a farsangi Ki mit tudon ismerték meg a nevét, mára mindenki mindent tud, vagy tudni vél róla. A pletykalapok szerint vagány, belevaló lány, istenáldotta tehetséggel. Valójában egy törékeny fiatal lány, akiben ott a sosem hallott hang, akiben dübörög a benső muzsika is, és akiben ott van egy védtelen kislány is, valamint a sokakat megszégyenítő hazaszeretet lángja.

A műsorról:

"Szívvel beszélgetni nehéz, aggyal könnyebb, sokkal könnyebb. S még ha lehetetlen is pontosan meghatározni a lélek szót, csodálatos találkozásokat hozhat egy igaz beszélgetés. Könnyű megmutatni, megismerni, hogy milyen is valaki, de nagyon nehéz meglátni azt, aki valójában. Szeretek közel kerülni és szeretek a másik szemébe nézni. A lélek útján, a Lélek Boulevardon szívesen látom Önöket is, hogy találkozzanak vendégeimmel, és megismerhessék talán azt, akik ők valójában." (Barkó Judit)

Duna World: február 14. péntek, 14:50


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna World MinDig TV Rúzsa Magdolna Lélek Boulevard

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr305814202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása