HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Párizsi helyszínelők: Nincs sok hátra

2014.02.11. 17:31 MinDigTV


M1 - február 11., kedd 20:20

VI. /24. rész Nincs sok hátra

 Egy sorozatgyilkos tárgyalásán a közismerten törvénytisztelő és szigorú bírónőt meglövik, majd kiderül, hogy előtte meg is mérgezték. Tudja, hogy nem sok maradt hátra, csupán néhány nap, hogy halála előtt megbékélhessen környezetével és múltjával. Néhány nap maradt a helyszínelőknek is, hogy a szövevényes ügy szálait kibogozzák?


Párizsi helyszínelők - M1 - február 11., kedd 20:20

A sorozatról:

Marc Venturi, a párizsi rendőrség helyszínelő csoportjának vezetője, munkatársaival lélekszakadva rohan a laboratóriumba, hogy megmentse egyik beosztottjának, Julie-nek az életét. Megérkezésük pillanatában hatalmas robbanás rázza meg a laboratóriumot?. Julie Labro három hónappal korábban lépett be a párizsi helyszínelők csapatába, éppen akkor, amikor egy szökőkútba fulladt férfi halálának körülményeire próbáltak fényt deríteni. Hugo, a csapat egy másik tagja nem örül az új jövevénynek.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi M1 MinDig TV Párizsi helyszínelők

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr325809688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása