HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Válaszcsapás: Afganisztán

2014.01.24. 10:18 MinDigTV


M1 – Január 24. 23:05

John Porter, a brit különleges alakulat egyik akcióegységének parancsnoka egy 2003-ban Irakban balul kiütött küldetés után önként távozik a hadseregből. Amikor hét évvel később egy brit riporternő elrablása kapcsán felmerül a gyanú, hogy a túszejtőknek köze van az egykori ügy résztvevőihez, Porter azonnal jelentkezik, hogy tanácsadóként részt vehessen a mentőakcióban.


Hamarosan úgy alakul, hogy jóval nagyobb szerep jut neki a tanácsadásnál… Az iraki küldetés után a második epizódban az afrikai Zimbabwében látjuk viszont Portert, ahol egy Mugabe elnök ellen elkövetett merényletkísérlet elkövetőjét kell kihoznia a börtönből, mielőtt kiderülne kapcsolata a brit titkosszolgálattal. A harmadik rész Portert Afganisztánba szólítja, ahol egy átállt brit rakétamérnököt kell megtalálnia, aki egy afgán hadúr szolgálatában igyekszik egyre több csapást mérni a szövetséges haderőkre.

A főszerepet Richard Armitage, a Robin Hood és a Titkos szolgálat – MI-5 című sorozatok sztárja alakítja. A Chris Ryan bestsellere alapján készült tévéfilmsorozat három epizódja kortárs háborús trilógiának is tekinthető, amelyben egy sokat tapasztalt katona jelen világunk három talán legveszélyesebb konfliktuszónájában teljesít egy-egy lehetetlennek tűnő küldetést, miközben egy évekkel korábbi, gyötrő rejtély megoldásához is egyre közelebb jut.

Válaszcsapás - I./3. rész: Afganisztán – M1 – Január 24. 23:05 (további részek péntek esténként)

A 3. rész tartalmából:

Portert Afganisztánba küldik, hogy akadjon nyomára egy átállt brit rakétamérnöknek, aki a szövetségesek elleni csapások egyik kulcsfigurája. Layla felfedi Porter előtt, mire jött rá a 2003-ban Basrában történt incidenssel kapcsolatban, így amikor Collinson is Afganisztánba utazik, a két egykori bajtársnak egy régen húzódó konfliktussal kell szembenéznie.

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott..

    rendező: Daniel Percival
    forgatókönyvíró: Jed Mercurio
    zeneszerző: Scott Shields, Ilan Eshkeri
    operatőr: Steve Lawes
    producer: Andrew Benson
    vágó: Jason Krasucki
    szereplők:
    Richard Armitage (John Porter)
    Andrew Lincoln (Hugh Collinson)
    Jodhi May (Layla Thompson)
    Colin Salmon (James Middleton)
    Shelley Conn (Danni Prendville)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 MinDig TV Richard Armitage Válaszcsapás: Afganisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr835779353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása