HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Én, a nő és plusz egy fő

2013.12.30. 11:22 MinDigTV


DECEMBER 30., HÉTFŐ 19:10 | TV2

Carl és Molly most kezdték a közös életet, takaros házzal, unalmas szomszédokkal, biztos állással, és a friss házasok hancúrgazdag hétköznapjaival. Csupán egyetlen kínos bökkenő van tökéletesen kitalált létezésükben. A neve Dupree. Randy Dupree, Carl legjobb barátja, a megrögzött agglegény és éppen utcára került, miután kirúgták állásából.


A helyi kocsmában héderező spannak Carl átmeneti menedékhelyet nyújt a kanapéján - hiszen ezért vannak a jóbarátok. Ám az átmeneti vendégségből tartós honfoglalás lesz, és miközben Carl vért izzad, hogy munkahelyén megfeleljen nagyhatalmú főnökének - aki mellesleg az apósa -, Dupree extrém szokásaival, szabados életmódjával, laza stílusával és a meztelenség iránti állandó vonzalmával a feje tetejére állítja - egyre inkább szó szerint - a békés családi fészket...

Rendező: Anthony Russo, Joe Russo

Szereplők: Kate Hudson, Matt Dillon, Owen Wilson, Michael Douglas, Seth Rogen, Amanda Detmer, Claudia Choi


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Kate Hudson Michael Douglas Owen Wilson Matt Dillon Én a nő és plusz egy fő

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr345717253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása