HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Fuss, hogy utolérjenek

2013.12.19. 12:50 MinDigTV


Duna TV: december 19. csütörtök, 22:05

Keleti Márton filmje felhőtlen kikapcsolódást ígér, hiszen vígjáték, krimi és musical egyszerre. A főszerepben Pécsi Sándort, Bodrogi Gyulát és Zalatnay Saroltát láthatjuk, sőt utóbbit hallhatjuk is.


Fiatal színészekből álló csapat a színház pincéjében forradalmian új musicalt próbál titokban. A zeneszerző kottáit egy fekete aktatáskában tartja. A zeneszerző apja egy másik táskában a színház számláit szeretné eljuttatni a minisztériumba. Egy harmadik táskában fontos találmány műszaki leírását hozza Budapestre egy svéd tudós a nemzetközi kongresszusra. A találmány tervrajzát külföldi kémbanda próbálja megszerezni, ám a táskában kottákat találnak, a papa a műszaki leírással a rendőrségre rohan, a színházi számláknak pedig egyszerűen nyoma vész. Hogy a kémbandát tőrbe csalják, a rendőrség közbenjárására színpadra kerül a titkos musical, és óriási siker lesz. Az ifjú zeneszerző és szerelmese, az énekesnő, egymásra találnak, a kémeket lefülelik, a számlák előkerülnek, a papa pedig megvalósítja gyermekkori álmát: elindul gyalog a tengerhez...

Duna: december 19. csütörötk, 22:05

rendező: Keleti Márton
író: Lenkei Lajos
forgatókönyvíró: Kállai István
operatőr: Hildebrand István
zene: Fényes Szabolcs
vágó: Morell Mihály

szereplők:
Pécsi Sándor (Tokaji Gáspár, számlaellenőr)
Bodrogi Gyula (Tokaji Attila)
Zalatnay Sarolta (Kati)
Páger Antal (Tanár úr)
Bárdy György (Kurt)
Sunyovszky Szilvia (Éva, alhadnagy)
Kern András (Fiatal rendező)
Körmendi János (Karnagy)
Huszti Péter (Kovács rendőrőrnagy)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna TV Kern András Páger Antal Zalatnay Sarolta Fuss hogy utolérjenek

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr795699409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása