HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Gabi fiai egymással küzdöttek

2013.12.02. 10:25 MinDigTV


Tóth Gabinál eltört a mécses, nem bírta visszafojtani könnyeit, szomorú volt, hogy egyik fiát haza kellett küldenie.


Gabi a szombati show után bimbócsavarással jutalmazta mentoráltjait, Szikora így, advent első vasárnapján azt érezte, a csapata fog nyerni. Geszti mindkét lányát imádja, szerinte egyik jobb volt, mint a másik. Alföldi elárulta, annyira tartottak a többiek attól, hogy a buli után ő magányos lesz, hogy végül mindenki vele foglalkozott, és ez nagyon jól esett neki.

Ma este láthattuk utoljára együtt az öt versenyzőt egy közös produkcióban, Simon Webbe dalát adták elő. A vasárnap esti extra fellépőnek az X-Faktor lehetőséget adott arra, hogy tehetségét tovább fejlesztve, egyre sokszínűbb zenei pályát tudjon sikeresen bejárni. Újabb és újabb rádióslágerek és videoklipek, nemzetközi és hazai szakmai elismerések, és teltházas koncertek után dalpremierrel - az Új holnappal - érkezett az X-Faktor színpadára Kocsis Tibor, az X-Faktor 2011 győztese.

A szórakozás után jött a fekete leves, az eredményhirdetés. A nézők szerették, és továbbra is kellő számú szavazattal támogatták, így bekerült a legjobb négy közé: a ByTheWay, Danics Dóra és Krasznai Tünde, tehát Szabó Ádám és Csordás Ákos párbajoztak.

Tóth Gabi könnyeivel küszködve konferálta fel először Szabó Ádámot, majd Csordás Ákost. Ádám Gary Moore Still Got The Blues című dalával küzdött a TOP4-be jutásért, míg Ákos párbajdala Katona Klári dala, a Titkos szobák szerelme volt.

A Párbajdalok után a rövid indoklás következett. Gabi nem tudta, melyik kezébe harapjon. Visszaemlékezett a hosszú időre, amit bejártak együtt. Nem gondolta, hogy ez ilyen kemény lesz, próbált erős maradni. Tudja, hogy nagy karriert fog mindkét fiú befutni, nem tudott külön-külön beszélni róluk. A döntését az alapján hozta meg, hogy ki van biztosabb helyen. Ádám helye szerinte stabilabb, Ákosnak még szüksége van rá, ezért Ádámot küldte haza. Geszti kicsit mérges volt, mert a párbajdalok annyira erősek voltak, amilyet még soha nem hallott tőlük, és sajnálja, hogy ez a pillanat csak most jött el. Érzelmi döntést hozott, azt figyelte, ki volt nagyobb hatással rá. Ádámot küldte haza végül, harmadszorra már nem engedhette tovább. Szikora azt gondolta, a két srác biztosan ott lesz a döntőben. Megharapta a szája szélét, és Ákost küldte haza. Alföldi elmondta, ilyenkor szokott üvölteni a színészeivel. Mert dühíti a butaság, az, hogy valami az utolsó pillanatban derüljön ki róluk. Mindkettő nagyszerű volt, megrázta és meghatotta, hogy végre két felnőtt férfit látott. Szerinte egymástól voltak ilyen jók, mert tisztelik egymást. Nem tudott a mai teljesítmény alapján dönteni, ezért sorra vette az elmúlt heteket, kénytelen volt matekozni, végül Ádámot küldte haza ő is, így a harmonikás fiú búcsúzott az X-Faktortól.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: X-Faktor Krasznai Tünde Danics Dóra Csordás Ákos ByTheWay

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr895671027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása