HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Nem szárnyal tovább Szikora csapata

2013.11.19. 15:31 MinDigTV


Vasárnap kiderült, kik jutnak tovább a TOP6-ba. Krasznai Tünde és a Fat Phoenix párbajozott, végül a zenekar búcsúzott.


Már rögtön az adás elején érkezett a boríték, melyben a következő állt: Változott a szavazás állása szombathoz képest. Két férfi mentor versenyzői voltak abban a pillanatban a párbajozó helyeken.

Geszti szereti, hogy lányai izgulnak, mert az is mindig inspirálja őket, de ha túlzásba viszik, akkor megölelgeti őket nyugtatásképp. Tóth Gabi mindkét versenyzőjén azt látja, hogy a falakat ledöntötték maguk körül, és azóta csak fejlődnek. Még mindig meg van hatódva. Szikora: „Nem adhatok mást, csak mi lényegem.” Ha választania kell, hogy sírjon vagy nevessen, ő bizony a smile-jelet nyomja meg, és próbálja ráragasztani versenyzőire is. Alföldi igazságtalannak érezte, hogy Lili ragyogását nem látták a mentorok, de reméli, a nézők észrevették.

A hét döntős lépett ezután a színpadra, akik a Nyári lányok slágerét adták elő. Utánuk az extra fellépő következett. Ő tavaly még azok között állt, akikre a nézők szavazhattak az X-Faktorban. Azóta egyre nagyobb sikereket ér el, és már aranyalbummal is jutalmazták. Egyedi stílusával és mindig mosolygós személyiségével az elmúlt egy évben megmutatta, hogy nem csak énekesként, de műsorvezetőként és színházi szerepben is kiválóan teljesít. Legújabb dalával tért vissza az X-Faktor színpadára Csobot Adél.

A fantasztikus produkciók után drámaivá vált a hangulat, jött az eredményhirdetés. A szavazók úgy döntöttek, hogy még látni szeretnék az X-Faktor színpadán, így legközelebb is énekelhet: Péterffy Lili, Csordás Ákos, a ByTheWay, Danics Dóra és Szabó Ádám. Tehát Krasznai Tünde és a Fat Phoenix párbajoztak.

Már történelmet írtak a srácok, hisz hatodik hete vannak itt. Mindig magukra szabják a dalokat – így konferálta fel Szikora Róbert a Fat Phoenixet. Sam Browntól a Stop című dalt adták elő. Megharcolt, hogy bekerülhessen, mindig magára tudja hívni a figyelmet, és minden dalt magáévá tud tenni. Krasznai Tündében nulla műanyag van - így konferálta fel mentora a Párbaj előtt mentoráltját. Radics Gigi Úgy fáj című dalát énekelte.

Szikora Róbert nehezen tudta rövidre fogni mondandóját: a srácok annyira formabontóak, és annyira bennük van az X-Faktor, hogy már a kezdetekkor tudta, viszi magával őket. A versenybe betörtek, és mindig a szabad zenélést képviselték. Tündén látja a hatalmas fejlődést, kislányból nő lett, szédítő a magasság, amit elért, azt nem szeretné, hogy nélküle menjen a verseny, de mégis őt küldte haza. Geszti Péter megköszönte Robi szavait. Számára a Fat Phoenix egy Robin Hood csapat volt, nagyon szórakoztatta őt. Geszti megtanulta a nevüket, mert biztos benne, hogy fognak még találkozni. Produkcióikban mindig volt fűszer és ezt szerette. Tünde számára olyan ember, akinek - mint dalszerző, azt gondolja - érdemes dalokat írni. Geszti a Fat Phoenixet küldte haza. Gabi csípte a srácokat, nyitott a stílusukra, de egy-két adás alatt haragudott rájuk, mert elkezdték félvállról venni a dolgot. A párbajdaluk viszont nagyon tetszett neki. Gabinak Tündi az egyik nagy kedvence, a Fat Phoenixet küldte haza. Alföldi szerint soha nem voltak ilyen jók a fiúk, mint ma este. Mély hódolattal viseltetik a versenyzők iránt, nagyon hatott rá mindkét produkció. Alföldi számára a jelenlét a legfontosabb, Tünde nagyon ott volt, és meghatotta, hogy érezte, hogy fél. Azt gondolja, minden pillanatban embernek kell maradni, és ez Tündének sikerült. A színpadi létben a legfontosabb, hogy legyen tétje. Alföldi is döntött, így a Fat Phoenixnek kellett elbúcsúznia a show-tól.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: X-Faktor RTL Klub Krasznai Tünde Fat Phoenix

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr865644127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása