HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az út

2013.11.17. 18:52 MinDigTV


A 2006-ban megjelent regényből John Hillcoat rendezett filmet 2009-ben, Viggo Mortensen és az ifjú Kodi Smit-McPhee főszereplésével. Az epizódszerepekben olyan nagyságok tűnnek fel, mint Charlize Theron, Robert Duvall, vagy Guy Pearce. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 november 17. vasárnap, 22:45

Egy apa és a kisfia vándorolnak a sivár tájon. Ha közeledni látnak valakit, rémülten menekülnek rejtekhelyre, mert az éhínség miatt nem számíthatnak semmi jóra. Délre tartanak, abban reménykedve, hogy ott több esélyük lesz az életben maradásra.


Embertelen hordák és magányos utasok is keresztezik útjukat. Ebben az élethelyzetben már csak a legfontosabb kérdések számítanak. Cormac McCarthy azonos című, Pulitzer-díjas regényéből John Hillcoat rendezett filmet 2009-ben, Viggo Mortensen és az ifjú Kodi Smit-McPhee főszereplésével.

McCarthyt a legnagyobb kortárs írók között tartják számon. Munkáira az Oscar-díjas Nem vénnek való vidék sikere irányította rá a szélesebb közönség figyelmét.

rendező: John Hillcoat
forgatókönyvíró: Cormac McCarthy, Joe Penhall
operatőr: Javier Aguirresarobe
zene: Nick Cave, Warren Ellis
producer: Paula Mae Schwartz, Steve Schwartz
vágó: Jon Gregory

szereplő(k):
Viggo Mortensen (Férfi)
Kodi Smit-McPhee (Fiú)
Robert Duvall (Öregember)
Guy Pearce (Veterán)

Szólj hozzá!

Címkék: Az út M1 Viggo Mortensen Robert Duvall MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr655639501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása