HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Gyilkosság - 2. évad

2013.10.29. 10:19 MinDigTV


A dán Egy gyilkos ügy című sorozat világsikerű amerikanizált változata a második évadban az eddigieknél is izgalmasabb fordulatokon át közelít a megrázó végkifejlet felé. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 október 29., kedd 22:45

Az M1 műsorán kihagyás nélkül folytatódik a sorozat a második évaddal, amelynek a végén fény derül a nagy kérdésre, hogy ki ölte meg a 17 éves, seattle-i diáklányt, Rosie Larsent. Az eső évadban megszokott, egy epizód - egy nap ritmusban bontakozik tovább a nyomozás, amely egyre közelebb viszi Sarah Lindent és Stephen Holdert, a nyomozókat az ügy megoldásához. Akárhányszor jut is a nyomozásuk zsákutcába, akárhányszor derül is ki egy-egy gyanúba keveredett szereplő ártatlansága, az ügy és a város közéletének mindig megvilágosodik egy-egy újabb mozaikkockája, miuáltal összeáll a kép, amelyben szerepük van a Larsen család tagjainak éppúgy, mint a városháza politikusainak, az indián kaszinónak vagy éppen a lengyel maffiának.

Az első évad Darren Richmond polgármesterjelölt letartóztatásával zárult, és azzal, hogy a megoldottnak hitt ügyet maga mögött hagyva Linden nyomozó végül felült arra a repülőre, amelyet már oly sokszor lekésett, hogy új életet kezdjen egy másik városban. Egy utolsó pillanatban érkező új információ azonban arra készteti, hogy visszatérjen Seattle-be, és újranyissa az ügy aktáját. Az új évadban tehát a régi ügy folytatódik – nehezített felállásban, Linden ugyanis kénytelen lesz a rendőrségen belül működő erők ellenében cselekedni, és már azt sem tudhatja, mennyire bízhat meg társában, Holderben. A dán Egy gyilkos ügy című sorozat világsikerű amerikanizált változata a második évadban az eddigieknél is izgalmasabb fordulatokon át közelít a megrázó végkifejlet felé.

Gyilkosság - 2. évad - M1 - október 29. 22:45


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi M1 MinDig TV Gyilkosság

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr915604378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása