HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Változás az RTL Klubon!

2013.10.25. 09:46 MinDigTV


A csatorna két adás után változtat új műsorán.

Meglepetés meglepetést követ a Vundersőn és Zuperszexi című műsor esetében. Az első, hogy egy eddig még sosem látott formátumú show-val jelentkezett a rádiózásban kimagasló sikerekkel bíró páros, Sebestyén Balázs és Vadon Jani – írja a Bors.


Ennél is nagyobb meglepetést kelt azonban a Borshoz eljutott információ, miszerint a továbbiakban nem élőben osztják az észt Balázsék. A változásról szóló értesülést az RTL Klubnál is megerősítették.

– Alapos megfontolások után kezdtük el élőben sugározni a Vundersőn és Zuperszexit, ami már önmagában is úttörő kísérlet, mert ez a műfaj (késő esti talkshow) a világ minden táján jellemzően felvételről kerül adásba – mondta a Borsnak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

– Kíváncsiak voltunk rá, hogy hozzáad-e bármilyen pluszt a műsorhoz az, hogy élőben megy. A második adás után úgy ítéltük meg, hogy nem feltétlenül tesz hozzá, így visszatértünk a megszokott rendszerhez, tehát felvételről sugárzunk. Fontos az aktualitás szempontjából, hogy a felvétel és az adás időpontja közel legyen egymáshoz, emellett pedig nyitva hagyjuk annak a lehetőségét, hogy bizonyos részek továbbra is élőben menjenek, ha a helyzet úgy kívánja. Ilyen lehet például, ha egy vendég csak az adás időpontjában ér rá, vagy éppen akkor történik egy fontos esemény. A változásnak nincs köze az első két adást ért kritikákhoz, ez csupán televíziós szakmai kérdés – mondta el a Borsnak Kolosi Péter

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: RTL Klub Sebestyén Balázs Jani Vundersőn Zuperszexi Vadon

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr685598523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása