HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Jól rajtolt a TV2 új műsora

2013.10.15. 17:38 MinDigTV


Több mint kétmillió nézőt ért el a TV2 új műsora, a Sztárban Sztár péntek este, a 18-49 évesek körében 27,1 százalékos részesedést produkált a show. A Sztárban sztár és az Édes élet kiemelkedő nézettségének köszönhetően a pénteki napot kereskedelmi célcsoportban és teljes lakosságban is megnyerte a TV2.


Sikeresen indult a TV2 vadonatúj élő showműsora, amelyben magyar sztárok legendás hazai vagy külföldi előadók bőrébe bújnak. A Sztárban sztár péntek este több mint 2 millió nézőt ültetett a képernyők elé. A műsor 27,1%-os közönségarányt ért el a kereskedelmi célcsoportban, ezzel piacvezető volt a sávjában.
 
Emellett pénteken csúcsot döntött az Édes élet, a reality műsor pénteki része az eddigi legmagasabb piaci részesedéssel, 22 százalékos részsedéssel futott. A Sztárban sztár és az Édes élet kiemelkedő nézettségének köszönhetően pénteken a TV2 volt a legnézettebb csatorna. Teljes napot tekintve a TV2 pénteken 17,2%-os piaci részesedést ért el, míg fő műsoridőben a csatorna közönségaránya 20,4% volt.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség TV2 Sztárban sztár Édes élet

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr95572269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása