HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


King - 2. évad - Charlene Francis

2013.09.24. 10:23 MinDigTV


Charlene élete veszélybe kerül... A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 szeptember 24., kedd 21:15


II. évad/4. rész Charlene Francis

Jess volt férje, Pete Rivers le szeretné buktatni Marshall Gage-et, egy nagyhatalmú fegyver-, és drogkereskedőt, ezért megbízza Charlene Francist, hogy férkőzzön Gage bizalmába. Miután azonban Pete laptopját ellopják, Charlene élete veszélybe kerül, ugyanis a gépen van az egész nyomozati anyag. Graci fél, hogy az adatok Gage kezébe kerülhetnek, ezért Jessékre bízza az ügyet.

Jessica King nyomozó immár több, mint egy éve a telefonszolgálatnál robotol miután személyes összeférhetetlenség miatt elváltak útjaik előző főnökével. A szolgálatba lépő, új rendőrfőnök azonban visszahelyezi Kinget régi pozíciójába, és azonnal ráállítja egy televíziós visszhangot is kapott gyermekrablási ügyre. Kingnek hamar sikerül új nyomokra bukkannia, és csakhamar a rendőrfőnök rábízza az egység vezetését, ám a többi nyomozó és a leváltott kolléga ezt nem fogadják kitörő örömmel.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi M1 King MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr935530963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása