HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Újabb X-Faktor tehetségek a horizonton

2013.09.18. 11:34 MinDigTV


Batánovics Lilinek meglepetéssel készültünk, míg a Fat Phoenix és az MDC tagjai saját zenéjükről vallottak stábunknak. Azt is kiderítettük, hogy ki az X-Faktor új szerelmespárja és honnan lehet ismerős Karsai Kata.

X-Faktor


FAT PHOENIX: „Én a grunch korszak gyermeke voltam, ő meg a metálé!”

Mindössze 20 éves, a hangja viszont sokkal érettebben hangzik. Az egész stúdió állva tapsolt Batánovics Lilinek a válogatón. A bajai lány a válogatás másnapján kameránk előtt osztogatta élete első autogramjait. Ekkor még nem sejtette, hogy egy különleges meglepetéssel készültünk neki. A válogatón Lili említette, mennyire kedveli a Pa-dö-dö zenéjét, így összehoztunk neki egy találkozót a Falusi Mariannal és Lang Györgyivel:
„Én nagyon büszke vagyok rá, hogy valakit a mi ténykedésünk, akár ha csak a felszabadultságunk hajt arra, hogy szeretne kamera elé állni, énekelni és szeretne valami önkifejezési formát találni.”- nyilatkozta büszkén Mariann.

Fat Phoenix: Tamás és Gergő, saját bevallásuk szerint ízléstelen popot játszanak, különleges feldolgozásukat viszont nagyon bírták a mentorok. A 15 éve alakult Fat Phoenixnek már csak két tagja van, ők viszont mindent megtesznek a sikerért. A fiúk jelenleg is legújabb dalaikon finomítanak, gőzerővel készülnek a Táborra. Mindkettőjük civil foglalkozása is a zenéhez kötődik.
Tamás később visszatért a válogatóra barátnőjével, Katával, akit szintén továbbjutattak a mentorok. A szerelmesek már hat éve ismerik egymást, viszont öt hónapja járnak együtt. Azt is megtudtuk, hogy Kata, Karsai Zitának a féltestvére.

Három jóképű srác, két gitár és egy vokál - a 90-es évek legendás fiúbandáihoz hasonlít legjobban az MDC. Ők voltak az elsők, akiknél mind a négy mentor állva tapsolt. A fiúk alig néhány hónapja alakultak bandává, ám azóta nem csak próbálni járnak, hanem bowlingozni is.

A fiúknak azonban már nem szabad lazítaniuk, mert két hét múlva már a Táborban kell majd bizonyítaniuk. Most hétvégén viszont már szombat és vasárnap is érdemes leülni az RTL Klub elé, mivel mindkét napon lesz válogatás.

(Fókusz - Hubai Antal)

Nézze meg itt a Fókusz riportját!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: X-Faktor RTL Klub MinDig TV Fat Phoenix

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr1005522018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása