HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az angyal és a rosszember

2013.09.14. 15:55 MinDigTV


Duna TV: szeptember 14. szombat, 20:40

A sebesült pisztolyhőst kvéker család veszi oltalmába a Vadnyugaton. Felépülése után főhősünk minden erejével azon van, hogy megszabaduljon a ház szellemétől, ez azonban nem olyan egyszerű dolog.


Quirt Evans, a bandita sebesülten menekül üldözői elől, amikor egy kvéker családnál talál menedéket. Penelope gondoskodó figyelme és a kitartó ápolás következtében hamar visszanyeri erejét, s beleszeret a lányba. Csakhogy a kvékerek életszemlélete, amely az erőszak minden formáját elutasítja, szöges ellentétben áll azzal az életmóddal, amelyet a férfit folytat. Ráadásul Quirt megesküdött, hogy bosszút áll Laredo Stevensen, akit mostohaapja megölésével vádol. Szeretné feleségül venni Penelopét, ezért szakítania kellene az erőszakos életformával. Quirtnek választania kell, Stevens és bandája pedig nem sok időt hagynak a tétovázásra.

John Wayne már a westernek legnagyobb sztárjának számított, amikor 1947-ben Az angyal és a rosszember főszerepét játszotta el. Partnernőjeként Gail Russellt láthatjuk. A film író-rendezője James Edward Grant volt, aki később olyan híres John Wayne-filmeket írt, mint az Alamo, az Iwo Jima fövenye vagy a Kocsma a Csendes-óceánon.

Duna: szeptember 14. szombat, 20:40

rendező: James Edward Grant
forgatókönyvíró: James Edward Grant
zeneszerző: Richard Hageman
operatőr: Archie Stout
vágó: Harry Keller

szereplők:
John Wayne (Quirt Evans)
Gail Russell (Penelope Worth)
Harry Carey (Wistful McClintock)
Bruce Cabot (Laredo Stevens)
Irene Rich (Mrs. Worth)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: western Duna TV Az angyal és a rosszember John Wayne

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr235513449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása