HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Akciódús promófilm a TV2-től

2013.09.03. 08:33 MinDigTV


Akciósztárrá alakult át Liptai Claudia és Till Attila a Mr és Mrs sztárpár-show promófilmjének kedvéért, a két műsorvezető Brad Pitthez és Angelina Jolie-hoz hasonlóan lő rommá egy lakást. A TV2 show műsorának 3. évada szeptember 12-én indul.


A TV2 új promófilmjének ötletét a Mr. és Mrs. Smith című hollywoodi film adta, amelyben Brad Pitt és Angelina Jolie egy kémházaspárt alakít. A film legjellegzetesebb jelenetének mintájára Liptai Claudia és Till Attila igazi akciósztárrá változtak és fegyvert ragadtak. A forgatáson egy többfős stáb dolgozott, a lövöldözős jelenetekben kaszkadőrök, pirotechnikusok segítettek a két műsorvezetőnek.

„A Mr és Mrs egy ismert, népszerű showműsor, ezért úgy gondoltuk, hogy az új szériát nem a szokásos módon kommunikáljuk, nem magyarázzuk a formátumot. A kampány részét képező image szpotban olyan kreatív megközelítést alkalmazunk, amely egyrészről nagyon figyelemfelkeltő, másrészről egyedi és különleges. Figyelemfelkeltő, mert izgalmas, rendkívül profi módon elkészített film, egyedi pedig attól, hogy a két ismert műsorvezető teljesen más szerepben mutatkozik meg. Ugyanakkor nem öncélú a koncepció, a témaválasztás. A TV2-n induló Mr és Mrs című show lényege, hogy a sztárpárok megmutassák, mennyire ismerik egymást, mennyire bíznak egymásban. A Mr. és Mrs. Smith című film története illeszkedik ehhez: a filmben kiderül, férj és feleség egyáltalán nem ismeri egymást. Természetesen egy ilyen párosnál, mint Claudia és Tilla nem maradhat el a humor és az önirónia sem” - mondta el a promó kapcsán B. Csejtei Ildikó, a TV2 marketing és kommunikációs igazgatója.

A Mr és Mrs új évada szeptember 12-én indul a TV2-n, többek között Majka és Dundika, Győrfi Pál és felesége, Tereh Öcsi és Bálint Toncsi is szerepelnek majd a műsorban.

A TV2 promófilmjét itt nézheti meg.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: TV2 Majka Tilla Mr és Mrs promófilm Dundika

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr335492973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása