HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A repülő osztály vetélkedő

2013.09.03. 08:07 MinDigTV


Az M2 gyerekcsatorna egy vadonatúj, műveltségi vetélkedő keretében keresi a történelmi Magyarország legokosabb, legügyesebb, legtalpraesettebb osztályát.


"A repülő osztály" munkacímű, epizódonként 52 percben jelentkező műsor célja a nevelés és a szórakoztatás. A gyerekek a feladatokon keresztül okosodnak, elméjük edződik, megtanulnak csapatban dolgozni, megfelelni a kihívásoknak, megbirkózni a feszültséggel, és kiválóan érezhetik magukat a felvétel és a játék közben. Az iskolák a műsornak köszönhetően nagyobb körben válhatnak ismertté, a nézők közelebbről is megismerhetik a település és az iskola történetét, sikereit is.

Keressük tehát azon vállalkozó kedvű iskolákat, akik iskolájuk 3. vagy 4. osztályának részvételével, szívesen méretnék meg magukat a vetélkedőben.

A jelentkezést az iskola és a nevező 3. vagy 4. osztály osztályfőnökének elérhetőségével a repuloosztaly@mtva.hu
címre várjuk, legkésőbb 2013. szeptember 6-áig.

A nyolc kiválasztott intézményt a jelentkezési határidő lejártát követően haladéktalanul értesítjük, illetve egy forgatás keretében meg is látogatjuk a leendő csapatkapitánnyal együtt. A versenyben az osztályokat csapatkapitányok segítik olyan élsportolók, zenészek, művészek, akik maguk is értéket képviselnek azon a területen, amelyen tevékenykednek.

Jelentkezzenek és szerezzenek még több élményt nemcsak az osztályuknak, hanem az iskolájuknak is!
Szálljanak ringbe az értékes nyereményekért, és repüljenek fel a dobogó legfelső fokára!

Forrás: Gyermek- és Ifjúsági Műsorok Főszerkesztősége


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vetélkedő iskola gyerekcsatorna M2 A repülő osztály

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr585492949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása