HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Herbie Monte-Carlóba megy

2013.08.17. 10:40 MinDigTV


Herbie, az emberi tulajdonságokkal rendelkező kisautó ismét versenyben! M1 augusztus 17. szombat, 20:15


Gordon Buford alkotása, a szeretetreméltó, önállóan gondolkodó Volkswagen Bogár rögvest visszatér a versenyzéshez, miután megmentette Jackson nagyi lebontásra ítélt házát.
A Herbie karakterére épülő sorozat harmadik részeként a kisautó régi gazdája, Jim Douglas társaként tér vissza a képernyőre, hogy több év kihagyás után újabb kupákat gyűjtsenek be. Ezúttal a Párizs-Monte-Carlo versenyre érkeznek Európába, ahol Ferrarikkal, Porschékkal, BMW-kel és Maseratikkal kell felvenniük a versenyt. Segítségükre lesz Wheely Applegate, a hűséges szerelőtárs is.

A történet fontos szereplői az ádáz és mindenre elszánt versenytársak: Bruno von Stickle, a német, és Claude Gilbert, a francia versenyző, erőteljes motorokkal felszerelt szupergyors autóikkal, valamint két bűnöző, Max és Quincey, akik a verseny idején rabolják el a múzeumból a világ legértékesebb gyémántját, s a lebukástól tartva Herbie benzintankjába rejtik el. Megismerhetünk egy szintén érző lélekkel megáldott versenyautót is, Giselle-t, akibe Herbie már a verseny elején beleszeret; gazdája, a vagány Diane Darcy pedig Jim szívét dobogtatja meg.

Vincent McEveety meséje közel kétórányi kikapcsolódást nyújt az egész családnak.

M1 - augusztus 17. szombat, 20:15

rendező: Vincent McEveety
forgatókönyvíró: Arthur Alsberg, Don Nelson
operatőr: Leonard J. South
zene: Frank De Vol
vágó: Cotton Warburton

szereplők:
Dean Jones (Jim Douglas)
Julie Sommars (Diane Darcy)
Don Knotts (Wheely Applegate)
Roy Kinnear (Quincey)
Jacques Marin (Bouchet)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film vígjáték M1 MinDig-TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr25464554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása